Tarih: 02.06.2024 15:13

TEKİRDAĞ’IN CANDAN'I ÇARK ETTİ: "SUDA İNDİRİM YAPMAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Seçim döneminde içme suyunda %50 indirim vaadiyle oy toplayan CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, TESKİ Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, halkın büyük umut beslediği su indirimini yapmayacaklarını duyurdu.

UCUZ SU VAADİ KELİME OYUNUYMUŞ!

Candan Yüceer'in büyük afişler ve sosyal medya paylaşımlarıyla duyurduğu indirim sözü, tam bir aldatmacadan ibaret çıktı.

Yüceer, "Benim %50 düşüreceğim diye hiçbir ifadem olmadı" diyerek, söz konusu indirim oranının, orta ve uzun vadede yapılacak yatırımlar sonucunda faturalardaki rakamların düşeceğini kastettiğini iddia etti. Halbuki, gezdiği tüm yerlerde göreve gelir gelmez su bedellerinde %50 indirime gideceklerini dillendirmişti. 

TEKİRDAĞ SU FAKİRİ, SİHİRLİ DEĞNEĞİMİZ YOK DİYEREK SORUMLULUKTAN KAÇTI

Tekirdağ'ın Candan'ı, kentin yer üstü su kaynaklarının sınırlı olduğunu, yer altından pompalarla su çıkarmanın maliyetli bir iş olduğunu belirterek, su indiriminin imkansız olduğunu ve kimsenin bunu gerçekleştiremeyeceğini savundu.

VATANDAŞ ŞİMDİ SORUYOR: "ADAY OLDUĞUNDA BUNLARI BİLMİYOR MUYDUN DA %50 İNDİRİM SÖZÜ VERDİN?"

Adaylığı öncesinde 18 yıllık vekillik yapan Yüceer, tüm bu vaatleri verirken vekil olduğu ilin ve o ilin kendilerine bağlı belediyesinin sorunlarından bihaber mi, diye vatandaş sormadan edemiyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —