Bugün, 19 Ekim 2025 Pazar

TEKİRDAĞ’DA DEĞİŞİM BAŞLIYOR,THE HILLS YENİ BİR YAŞAM VAAT EDİYOR.

Zeki Uzun ile Köseilyas mahallesinde yapımı süren The projesi hakkında Aktif Haber Ajansı adına özel bir röportaj yaptık.

YEREL HABERLER 12.07.2024 13:21:00 0
TEKİRDAĞ’DA DEĞİŞİM BAŞLIYOR,THE HILLS YENİ BİR YAŞAM VAAT EDİYOR.

Şehrimizde son yıllarda görülen yeni nesil projelerde sıra; tamamı deniz manzaralı müstakil ve ikiz villa, bahçeli ve teraslı dairelerden oluşanTheHills’ e geldi.

 

TheHills merkezi Çorlu’da bulunan ve bugüne kadar yüzlerce lüks konut villa, işyeri üretip müşterilerinin hizmetine sunan ZEKİ YAPI tarafından Süleymanpaşa ilçesinde başlatıldı.

 

Zeki Uzun ile Köseilyas mahallesinde yapımı süren The projesi hakkında Aktif Haber Ajansı adına özel bir röportaj yaptık.

 

 

Zeki bey, bugüne kadar yüzlerce villa, konut, işyeri projelerini büyük bir başarı ile tamamlayıp müşterilerinin hizmetine sunan ZEKİ YAPI hakkında bilgi verebilir misiniz?

 

Zeki Uzun: Yaklaşık 35 yıldır sektörde Çorlu başta olmak üzere Bodrum, İstanbul ve çeşitli bölgelerde faaliyet vermekteyiz. Geçmişten gelen güveni ve deneyimi, günümüzün modern mimarisiyle harmanlıyoruz.Yaklaşık 10 yıldır yatay mimariye yöneldik ve az katlı yapılar inşa ediyoruz. Son olarak Tekirdağ’da bulunan“The Hills” ile insanları hayallerine kavuşturmayı planlıyoruz.

 

Zeki bey, bize The Hillsprojesi hakkında neler söylersiniz?

 

Zeki Uzun: Öncelikle Aktif Haber Ajansına bağlı Gazeteler adına bizlere ayırdığınız değerli satırlarınız için teşekkür ederim.

 

TheHills, Tekirdağ’ın Köseilyas mahallesinde 52.000 m2 alan içerisinde 80 bağımsız bölümden oluşmakta. Tamamı deniz manzaralı müstakil villa, ikiz villa, teraslı ve bahçeli daireler gibi farklı tip seçenekler mevcut. Sosyal tesislerimizde bulunan açık ve kapalı havuz, kafeterya, çocuk oyun alanı, hamam, sauna, mini basketbol sahası, tenis kortu ve fitness salonu ile yeni bir yaşam sizi bekliyor.  Projenin yaklaşık yüzde 70’ini tamamladık. 50 villa ve 30 daireyi kısa süre içerisinde tamamlamak istiyoruz.

 

 

Zeki bey, Four Seasons Cadde projeniz en prestijli yatırımlarınızdan birisi oldu.

O proje hakkında biraz bilgi alabilir miyiz?

 

Zeki Uzun: Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. İşte Four Seasons tam olarak bu şekilde projelendirilen çok özel bir yaşam merkezidir. Lüks yaşam ve ticari alanlardan oluşan Four Seasons Cadde’de yaşam başladı. Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, sauna, hamam, çocuk oyun alanları ile size ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Çorlu halkını ister yaşam, isterlerse yatırım amaçlı projemize bekliyouz.

 

Zeki bey, Serenity villa projeniz ise çok beğenilen ve konuşulan yatırmlerinızdan bir tanesi oldu.

Serenity projesi hakkında neler söylersiniz?

 

Zeki Uzun: Çorlu Önerler’de 15.000 m2 arazi üzerine konumlandırdığımız Serenity’de yaşam başladı. 30 adet 4+1 müstakil villadan oluşan projemizde her villaya 40 m2 özel havuz, zengin peyzaj tasarımı ile yatay mimariye geçişte size yeni bir kapı açıyor. Şehrin kalabalığından uzak ve aynı zamanda şehrin yeni başında olan projemizde son villamızı satışa sunduk. Hayatta bazı fırsatlar bir kere gelir, bu son villamızda bu fırsatı size sunuyor.

 

Zeki bey, BODRUM’da yaptığınız “Muse Yalıkavak” projeniz şirketiniz adına imza attığınız en önemli yatırım projeleri arasında yerini aldı.

Bu proje şirketinize büyük bir prestijde kattı

Kısaca o yatırımınız hakkında da bilgi verebilir misiniz?

 

Ilık iklimi ile her mevsim yaşamı canlı tutan Bodrum’un incisi Yalıkavak’ta müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için bu projeye imza attık.

Bu proje ile önü kapanmaz panoramik deniz manzaralı geniş terasınızda gün batımında içilen kahvelerin her yudumu artık daha da keyifli hale geldi.

16.000 m2 lik geniş bir arazi içerisinde 16 adet 5+1 müstakil villada bulunan 30m2 özel havuzu ile yeni bir yaşamın kapılarını aralayarak bitirdiğimiz o proje şirketimiz için hem bir prestij oldu hemde Trakya dışında değerli bir projeye imza atmanın ilk adımını oluşturdu.

 

Zeki bey, verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkür ederiz 

 

Zeki Uzun: Ben teşekkür eder, tüm çalışma arkadaşlarınıza iyi çalışmalar dilerim

BAKIRHAN; “KÖMÜR İŞLETMELERİNE NEFES ALDIRACAK KARAR GELİYOR…”

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

BÜYÜKŞEHİR'DEN ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Op. Dr. Devrim Eroğlu: Minimal İnvaziv Kalp Cerrahisi ile Daha Az Ağrı ve Daha Hızlı İyileşme

DİLE KOLAY; TEKİRDAĞ’IN HAFIZASI YENİ İNAN 101 YAŞINDA…

TRAKYA MODEL FABRİKA TEMELİ MÜJDELER EŞLİĞİNDE ATILDI

MALKARA’YA KADIN ELİ ÇOK İYİ GELDİ…

MALKARA EVLADI ADNAN SUNGUR TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİ…

Kanserle Mücadelede Trakya’nın Yeni Umudu: Optimed Sağlık Grubu

Maybi’de Suyun Yolculuğu: Sürdürülebilirlikte Yeni Adımlar

Doğanın Mucizesine Destek Ol

TEK KAFELER YENİLENİYOR, ÇOĞALIYOR

ERGENE’NİN 6 MAHALLESİNE DAHA DOĞALGAZ GELİYOR!

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

Kolon Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor: Op. Dr. Hikmet Zeynalov’dan Önemli Uyarılar

ÇİĞ SÜT FİYATI ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Eski Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan Sağlığına Kavuştu

VALİ SOYTÜRK; “LOJİSTİK MERKEZİ VE OTOMOBİL FABRİKASININ GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ…”

SÜLEYMAN KOZUVA ÇERKEZKÖY’E GÜÇ KATTI…

KÖMÜR İŞLETMELERİNE NEFES ALDIRACAK KARAR GELİYOR

TEK GENÇ AKADEMİ AÇILIYOR

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK CUMHURBAŞKANIMIZ İLE ERGENE İÇİN GÖRÜŞTÜ!

7’DEN 70’E GÖNÜLLERDE!

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

Op. Dr. Hikmet ZeynalovUyardı : Meme Kanserinde Erken Tanının Önemi

SELÇUK BAYRAKTAR, TEKİRDAĞ NKÜ’DE TEKNOFEST HEYECANINA ORTAK OLDU

İYİ Parti İl Başkanı Metiner: “Eğitimde eşitsizlik büyüyor, sistem yapboza döndü”

Adnan Sungur’dan Eğitime Büyük Destek

VOLKAN AİLESİNDEN EDİRNE’YE BÜYÜK YATIRIM MÜJDESİ…

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARI İLE 1 OCAK 2026 TARİHİNDEN İTİBAREN BASİT USUL KALKACAKTIR.

Yükleniyor

MALKARA’YA KADIN ELİ ÇOK İYİ GELDİ…

TEK KAFELER YENİLENİYOR, ÇOĞALIYOR

ERGENE’NİN 6 MAHALLESİNE DAHA DOĞALGAZ GELİYOR!

TEK GENÇ AKADEMİ AÇILIYOR

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK CUMHURBAŞKANIMIZ İLE ERGENE İÇİN GÖRÜŞTÜ!

7’DEN 70’E GÖNÜLLERDE!

GÜLER; “VİZE SÜRELERİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE BAŞLADI”

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 8 7 0 1 17 22
2.TRABZONSPOR A.Ş. 9 6 1 2 8 20
3.GÖZTEPE A.Ş. 8 4 0 4 9 16
4.FENERBAHÇE A.Ş. 8 4 0 4 7 16
5.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 8 4 2 2 0 14
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 8 4 3 1 2 13
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 8 3 1 4 2 13
8.TÜMOSAN KONYASPOR 8 3 3 2 3 11
9.CORENDON ALANYASPOR 8 2 2 4 1 10
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 8 3 4 1 -4 10
11.KASIMPAŞA A.Ş. 8 2 3 3 -1 9
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 8 2 4 2 -3 8
13.GENÇLERBİRLİĞİ 9 2 5 2 -4 8
14.KOCAELİSPOR 9 2 5 2 -6 8
15.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 7 1 3 3 -1 6
16.İKAS EYÜPSPOR 8 1 5 2 -7 5
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 8 0 3 5 -12 5
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 8 1 7 0 -11 3