Bugün, 18 Eylül 2025 Perşembe

TEKİRDAĞ´DA ASRIN İNŞAAT PROJESİ: THE SAVOY RESİDENCE

Sender İnşaat, Trakya´nın en büyük inşaat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Senahi Dereli, ilklerin mimarı olduklarını vurgulayarak bir ilke daha imza atacak olmaktan duydukları mutluluk ve gururu dile getird

EKONOMİ 14.06.2016 18:03:27 0
TEKİRDAĞ´DA ASRIN İNŞAAT PROJESİ: THE SAVOY RESİDENCE

TEKİRDAĞ´DA ASRIN İNŞAAT PROJESİ: THE SAVOY RESİDENCE

Sender İnşaat, Trakya´nın en büyük inşaat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Trakya´nın ilk gerçek rezidans projesi olan The Savoy Residence Tekirdağ, akıllı ev sistemleriyle donatılmış daireleri, resepsiyonu, yüzme havuzu, kuru temizleme hizmeti ve barına kadar her türlü ihtiyaç düşünülerek hazırlanmış. Sender İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Senahi Dereli, ilklerin mimarı olduklarını vurgulayarak bir ilke daha imza atacak olmaktan duydukları mutluluk ve gururu dile getirdi.

Sender İnşaat, Trakya´nın görüp görebileceği en büyük inşaat projesi ile yine gündeme bomba gibi düştü. Trakya´nın ilk rezidans projesi olma özelliğine sahip olan The Savoy Residence Tekirdağ, bir rezidansta bulunması beklenen her detaya sahip.

Trakya´nın en pahalı projesi olma özelliğine de sahip olan The Savoy Residence Tekirdağ, 12 milyon TL´lik bir yatırımla hayata geçirilecek. 5 yıldızlı otel konsepti ile daire konseptini bir araya getiren projede 48 1+1 daire yer alacak.

İŞTE DEV PROJENİN DETAYLARI

Trakya´da çığır açan projenin detayları adeta dudak uçuklatıyor. Tamamen akıllı ev sistemleriyle donatılacak olan projenin iç detayları olarak planlanan oluşumlar arasında; yüzme havuzu, fitness center, sauna, cep sineması, Konsiyaj hizmetleri, resepsiyon, lobi, mini golf sahası, botanik bahçe, 7/24 kameralı güvenlik sistemleri, kuru temizleme ve daire içi temizlik hizmeti, çatı terasında bar ve jakuzi ve terasta güneşlenme alanı en dikkat çekenleri. The Savoy Residence Tekirdağ  akıllı ev teknolojisiyle donatılacak. Dev proje barok tarzı iç ve dış mimarisiyle Trakya´nın alanındaki ilk ve tek projesi olma özelliğine sahip. Bu özelliği de uzun yıllar sürdürecek gibi görünüyor.

/resimler/2016-6/14/1806044455632.jpg

“İLKLERİN MİMARIYIZ”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Sender İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Senahi Dereli, ilklerin mimarı olduklarını vurgulayarak bir ilke daha imza atacak olmaktan duydukları mutluluk ve gururu dile getirdi.

Dereli, “Kurulduğumuz günden itibaren değişmeyen ilkemiz her zaman öncü projelere imza atmaktı. Kendimize misyon edindiğimiz ‘İLKLERİN MİMARI´ olma düşüncesini sürekli geliştirerek yine bir ilke imza atıyor ve Trakya´nın alanındaki ilk ve tek projesi olan The Savoy Residence  Tekirdağ ile yine bir ilke ismimizi yazdırıyoruz. Duyduğumuz mutluluğu ve gururu kelimelerle ifade etmemiz mümkün değil,” ifadelerini kullandı.

SEKTÖRDE DAİMA ÖNCÜ

İnşaat sektörünün her zaman rekabetin oldukça yoğun yaşandığı bir sektör olduğunun altını çizen Dereli, “Bizim sektörde rekabet oldukça yoğun yaşanır. Bu rekabet koşulları altında her zaman f fark yaratanlar, yenilikler getirenler öne çıkar. Biz de ilk günden beri fark yaratmak ve öncü olmak için çalışıyoruz. Profesyonel ve yaygın ekip anlayışımız ile başladığımız projeleri taahhüt ettiğimiz tarihe kadar her aşamasında paylaşarak hem kalitemiz hem de yarattığımız yeniliklerle sektörümüze yön vermeye devam ediyoruz,” açıklamasında bulundu.

Kendine “İlklerin Mimarı” olmayı hedef olarak koyan Sender İnşaat´ın hayata geçirdiği bütün projelerde bu hedef doğrultusunda hareket ettiğini kaydeden Dereli, “Biz çıtayı her zaman en yükseğe koyduk ve her projemizde çıtamızı daha da yükseltmeyi hedefledik. İlklerin Mimarı olan firmamız, bu hedef doğrultusunda Trakya ve Tekirdağ´daki ilk gerçek anlamdaki rezidans projesini gerçekleştirecek olmaktan gurur duymaktadır,” diye konuştu.

İŞTE PROJEDEN KARELER:

/resimler/2016-6/14/1806498362599.jpg

 

/resimler/2016-6/14/1807112738058.jpg

/resimler/2016-6/14/1807291332292.jpg

/resimler/2016-6/14/1807553676465.jpg

/resimler/2016-6/14/1808173833120.jpg

/resimler/2016-6/14/1808400708592.jpg

/resimler/2016-6/14/1809070865297.jpg

Maybi, 1. Malkara Kömür ve Süt Ürünleri Festivali’nde Yoğun İlgi Gördü

Karaca: Bu kararlar yerel basını bitirir!

KARAR PARTİ KARARINI AÇIKLADI…

ÜNİVERSİTEMİZ 2024-2025 AKADEMİK YILI LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN GÖZALTI TEPKİSİ: “AVUKATLIK FAALİYETLERİ SUÇ DEĞİLDİR!”

Optimed Kapaklı Hastanesi Hizmetinizde!

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; GENİTAL ESTETİK AMELİYATI

YAZ AYLARINDA GÖRÜLEN ALERJİLER ARTIYOR

Tekirdağ’da Huzur İçin Yeni Adım: Emniyet WhatsApp Hattı Hizmete Girdi

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

ASYAPORT TÜRKİYE ZİRVESİNDE: 2024’ÜN KONTEYNER ŞAMPİYONU TEKİRDAĞ’DAN

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

SAATİ TEKİRDAĞ’DA KURDUK, TEŞEKKÜRLER…

DEVA PARTİLİ AVŞAR: “YÜZ ÖLÇÜMÜ KONYA OVASI KADAR BİLE OLMAYAN ÜLKELERDEN ÜRÜN İTHAL EDİYORUZ”

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ İŞLEMLERİ – OP. DR. HAKAN FATİH MEREV

İrmetHospital’da Kanser Tanısı Konulan Hastaya Trakeobronşiyal Stent Uygulaması

İşte Kardeşlik: Almanya’da Tekirdağ Meydanı Tekirdağ’da Bayreuth Parkı

SÜLEYMANPAŞA’NIN EN GÜZEL YERİNDE SONSUZA KADAR DEV TÜRK BAYRAĞI DALGALANACAK

ŞARKÖY’DE DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ŞENLİĞİ RENLİ ANLARA SAHNE OLDU

Halk toplantıları Bahçedere ile devam etti

Çorlu Kaymakamı Murat Eren'den Çorlu Belediyesine Veda Ziyareti

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, Diyarbakır’daki Başkanlar Toplantısında “Terörsüz Türkiye” Vizyonuna Güçlü Destek Verdi

Yükleniyor

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
12.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
13.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
14.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
15.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
16.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0