Tekirdağ TSO´dan Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası semineri

Tekirdağ TSO´dan Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası semineri

Tekirdağ TSO tarafından Halk Sigorta işbirliğinde KOBİ´lerin çalışma hayatını kolaylaştırmak üzere Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri düzenlenirken Tekirdağ TSO Başkanı Günay uygulama ile ilgili “Anında y

Tekirdağ TSO tarafından Halk Sigorta işbirliğinde KOBİ´lerin çalışma hayatını kolaylaştırmak üzere Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri düzenlenirken Tekirdağ TSO Başkanı Günay uygulama ile ilgili “Anında ya da aynı gün içinde gerçekleştirilen kredi limiti tahsisi ile kesintisiz ticaret imkânı sunuyor. Müşterilerinizi analiz edip, finansal durumlarını izleyerek şirketinizin risk yönetimine katkıda bulunuyor. Kısaca bu uygulama ticari hayatımızı fazlasıyla kolaylaştırıyor” dedi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Halk Sigorta A.Ş. işbirliğinde KOBİ´lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri düzenledi.

Tekirdağ TSO Konferans Salonu´nda gerçekleşen bilgilendirme seminerine Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Halk Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Bülent Karan, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Halk Sigorta A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları, Halkbank Şube Müdürleri ve Yöneticileri, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

/resimler/2019-11/19/1159547448007.jpg

GÜNAY: “BU UYGULAMA TİCARİ HAYATIMIZI FAZLASIYLA KOLAYLAŞTIRIYOR”

Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay´ın açılış konuşmasını yaptığı seminerde Günay; “T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen koşulları sağlayan KOBİ´ler, ticari alacak sigortası uygulamasından yararlanabilmektedirler. Bu sistem ile herhangi bir teminata bağlanmamış vadeli satışlardan doğan borcun ödenmeme riski teminat altına alınmaktadır. Mevcut uygulamada ciro kriterinden dolayı alacaklarını teminat altına alamayan KOBİ´lere bu sistem ile ciddi bir imkân sunulmaktadır. Ticari alacak sigortası uygulaması, anında ya da aynı gün içinde gerçekleştirilen kredi limiti tahsisi ile kesintisiz ticaret imkânı sunuyor. Diğer yandan kolay, hızlı ve pratik başvurusu ve bildirim ekranlarıyla zamandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor. Yeni müşteriler bularak satışlarınızı arttırmanıza ve şirketiniz büyümesine katkı sağlıyor. Müşterilerinizi analiz edip, finansal durumlarını izleyerek şirketinizin risk yönetimine katkıda bulunuyor. Kısaca bu uygulama ticari hayatımızı fazlasıyla kolaylaştırıyor.” dedi.

Başkan Günay´ın konuşmasının ardından Halk Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Bülent Karan tarafından ticari alacak sigortası ile ilgili sunum yapılarak sistem hakkında detaylı bilgi katılımcılarla paylaşıldı ve soru-cevap kısmının ardından seminer sona erdi.



Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

KARAR PARTİ KARARINI AÇIKLADI…

ÜNİVERSİTEMİZ 2024-2025 AKADEMİK YILI LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN GÖZALTI TEPKİSİ: “AVUKATLIK FAALİYETLERİ SUÇ DEĞİLDİR!”

Optimed Kapaklı Hastanesi Hizmetinizde!

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; GENİTAL ESTETİK AMELİYATI

YAZ AYLARINDA GÖRÜLEN ALERJİLER ARTIYOR

Tekirdağ’da Huzur İçin Yeni Adım: Emniyet WhatsApp Hattı Hizmete Girdi

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

ASYAPORT TÜRKİYE ZİRVESİNDE: 2024’ÜN KONTEYNER ŞAMPİYONU TEKİRDAĞ’DAN

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

SAATİ TEKİRDAĞ’DA KURDUK, TEŞEKKÜRLER…

DEVA PARTİLİ AVŞAR: “YÜZ ÖLÇÜMÜ KONYA OVASI KADAR BİLE OLMAYAN ÜLKELERDEN ÜRÜN İTHAL EDİYORUZ”

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ İŞLEMLERİ – OP. DR. HAKAN FATİH MEREV

İrmetHospital’da Kanser Tanısı Konulan Hastaya Trakeobronşiyal Stent Uygulaması

İşte Kardeşlik: Almanya’da Tekirdağ Meydanı Tekirdağ’da Bayreuth Parkı

SÜLEYMANPAŞA’NIN EN GÜZEL YERİNDE SONSUZA KADAR DEV TÜRK BAYRAĞI DALGALANACAK

ŞARKÖY’DE DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ŞENLİĞİ RENLİ ANLARA SAHNE OLDU

Halk toplantıları Bahçedere ile devam etti

Çorlu Kaymakamı Murat Eren'den Çorlu Belediyesine Veda Ziyareti

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, Diyarbakır’daki Başkanlar Toplantısında “Terörsüz Türkiye” Vizyonuna Güçlü Destek Verdi

TEKİRDAĞSPOR’A YENİ DÖNEM: GÜÇLÜ YÖNETİM, GÜÇLÜ VİZYON

Asyaport personeli sahilleri ve deniz dibini temizledi

Yükleniyor