MARMARAEREĞLİSİ´NDE SEÇİME GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR
Marmaraereğlisi ilçesinde yüzlerce sahte ikamet taşıyarak seçime gölge düşürmeyi amaçlayanlara tepki gösteren CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Mine Boralı, 10 tavuğun yaşayamayacağı kümese bile 11 seçmenin taşındığını, aynı
Marmaraereğlisi ilçesinde yüzlerce sahte ikamet taşıyarak seçime gölge düşürmeyi amaçlayanlara tepki gösteren CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Mine Boralı, 10 tavuğun yaşayamayacağı kümese bile 11 seçmenin taşındığını, aynı şirketin kendi pansiyonlarına da yüzlerce seçmeni yerleştirdiğinin belirlendiğini söyledi.
Marmaraereğlisi ilçesinde yüzlerce sahte ikamet taşıyarak seçime gölge düşürmeyi amaçlayanlara tepki gösteren CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Mine Boralı, 10 tavuğun yaşayamayacağı kümese bile 11 seçmenin taşındığını, aynı şirketin kendi pansiyonlarına da yüzlerce seçmeni yerleştirdiğinin belirlendiğini söyledi.
Sahte ikamet taşıyan şirket yetkililerine tepki gösteren CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Mine Boralı, Yüksek Seçim Kurulu´nu göreve çağırarak CHP´nin seçimi kaybetmesini amaçlayan şirketin aynı rezilliği 2014 yılı seçimlerinde de denediğini ifade etti. İlçede seçime daha önce de gölge düşürmeye çalışan şirketin, oy taşıması vatandaşların da tepkisini çekti. YSK´yı göreve çağıran Mine Boralı, kümes olduğu açıkça belli olan 10 tavuğun yaşayamayacağı yere 11 seçmenin yerleştirilmesini şaşkınlıkla karşıladıklarını dile getirdi.
11 SEÇMENİ YSK DÜŞÜRDÜ
CHP´nin tespit ettiği sahte ikametleri kamuoyu ile paylaşan Boralı; “Dereağzı Mahallesi 10014 Sokak 6/A adresindeki 10 tavuğun yaşayamayacağı kümese 11 seçmenin ikametinin taşındığı tespit edildi. Fotoğraflarda da açıkça kümes olduğu belli olan yere ikamet yazdıranlar belirlenmeli ve YSK incelenmesinin ardından 11 seçmeni düşürdü” dedi.
KULLANILAMAYAN BİNALARA YÜZLERCE SEÇMEN YAZILDI
Sahte ikamet tespitlerini bir bir ifşa eden Boralı; ”Sultanköy Mahallesi Berna Sokak No 26´ya 38 seçmen yerleştirildiği belirlendi. Cedid Ali Paşa Mahallesi Mezarlık Yolu Küme evleri çiftlikte 18 seçmenin ikametinin taşındığı görüldü. Bahçelievler Mahallesi Sonbahar Sokakta daha önce kimsenin kullanmadığı ıssız binaya 35 seçmenin ikametinin alındığı açıkça tespit edildi. “diye konuştu.
ESKİ BELDE BELEDİYE BAŞKANI YİĞENİNİN OTELİNE 47 SEÇMEN YAZDIRDI
Boralı sözlerine şöyle devam etti; “Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Ahmet Oral Caddesindeki bir otele 47´seçmenin ikametinin taşındığı görülüyor. Yine Bahçelievler Mahallesi Barış Sokakta bir daireye 45 kişinin, Bahçelievler Mahallesi Güniz Sokakta bir daireye 18 kişinin ikametinin aldırıldığını belirledik. Konuyla ilgili itirazlarımızı YSK´ya yaptık.” diyerek sözlerini tamamladı.
İLÇE HALKI DURUMA İSYAN ETTİ
Sahte ikamet taşıma ile ilçede termik santral kurmak isteyenlerin hiçbir zaman başarılı olamayacağını dile getiren vatandaşlar; “Bizler ilçemizi kimseye peşkeş çektirmeyiz. Termik santral kurmak isteyenler 2014 seçimlerinde de aynı yola başvurmuşlardı. Yine hedeflerine ulaşamayacaklar. YSK´nın üzerine düşen vazifeyi yapmasını bekliyoruz. Termik santral tüm ilçenin sorunu, bu ilçe bizim ve hiç kimsenin kirli oyunları için feda edilemez.” dediler. YSK´nın Mine Boralı tarafından açıklanan adreslere taşınan sahte ikametleri tekrar kontrol etmesi bekleniyor.
GAZETECİLER DE TAŞIMA SEÇMEN OLDU
Marmaraereğlisi ilçesinde yaşanan taşıma seçmen olaylarına gazetecilerin de ikametlerinin taşınması damga vurdu. Tekirdağ´da yerel bir gazetenin personelinin neredeyse tamamı Marmaraereğlisi ilçesinde oturmadıkları ikametlere taşındı. Gazetenin muhabirlerinden gazete dağıtımcısına kadar personelin Süleymanpaşa ilçesinden Marmaraereğlisi´ne ikametinin taşındığı ileri sürüldü. Hepsi Süleymanpaşa ilçesinde oturan gazete çalışanlarının bir kısmını Marmaraereğlisi ilçesi Bahçelievler Mahallesi Yasemin Çiçeği sokağa taşıdılar. Bir başka yerel gazetenin de ikametini Marmaraereğlisi ilçesi Bahçelievler Mahallesi Yasemin Çiçeği sokağa taşıdığı belirlendi. Yine yerel gazete çalışanlarının diğer bir kısmının ikametlerini Süleymanapaşa ilçesinden Marmaraereğlisi ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kırmızı Karanfil sokağa taşıdığı öğrenildi. Bazı isimler ise eşleri ile birlikte ikametini taşıdı. CHP Marmaraereğlisi ilçe Başkanlığı taşıma oylarla ilgili YSK´ya itiraz etti.



Geleceğin Veteriner Hekimleri Üretim Süreçlerini MAYBİ’de Yerinde İnceledi
TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ
IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”
TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…
Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi
DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI
SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR
GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!
SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!
Kolposkopi Neden Yapılır?
Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları
TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü
“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”
CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki
TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI
Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi
Saat Kulesi’ne görkemli açılış
Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı
MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…
Trakya’nın Turizm Gururu Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi: Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor
OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”
GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI
ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI
Yükleniyor






