Tarih: 26.06.2024 14:08

KURT MÜHENDİSLİK, GELECEĞİN TARIMINA YENİLİKÇİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM HAMLESİYLE YÖN VERECEK

Facebook Twitter Linked-in

Kurt Mühendislik, Hayrabolu'dakigüneşenerjiliveyağmursuyudönüşümlüakıllıfabrikasıylaçevredostuüretimyaparaktarımsektörüneyeniliklergetiriyor. Yönetim KuruluBaşkanı Ramazan Kemal Kurt’unliderliğinde, 25’den fazlaülkeyeihraçedilen 110’dan fazlaçeşittarımmakinesiyle hem yerelekonomiye hem de çevreyebüyükkatkısağlıyor.

 

Kurt Mühendislik’ten Yeşil EnerjiveİnovasyonAtılımı

İklimkrizininetkileriniazaltmakvetarımsektöründesürdürülebilirliğisağlamakamacıyla Kurt Mühendislik, güneşenerjiliakıllıfabrikasıveyağmursuyudönüşümsistemiyledikkatçekiyor. Türkiye’ninöndegelentarımmakineleriüreticisiolanfirma, çevredostuteknolojileriveyenilikçiçözümleriylesektörde fark yaratmayısürdürüyor.

 

GüneşEnerjiliÜretim

Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'ndeyeralan Kurt Mühendislik, tümenerjisinigüneşpanellerindeneldeedenbirtesisteüretimyapıyor. Bu adım, firmanınkarbonayakiziniönemliölçüdeazaltırken, enerjimaliyetlerinde de tasarrufsağlıyor. Şirketayrıca, yağmursuyunudepolayarakkullanmasuyunadönüştürensistemkurulumuylasutüketiminde de büyükbirverimlilikeldeetmektedir.

 

İnovasyonve AR-GE’deLiderlik

Kurt Mühendislik, 110’dan fazlaçeşittarımmakinesiüretimiylesadeceTürkiye’dedeğil, aynızamanda25’den fazlaülkeyeyaptığıihracatla da dikkatçekiyor. Firmanınbaşarısınınarkasında, inovatifürünlergeliştirmevesektöre yeni teknolojilerkazandırmahedefiyatıyor. Başarılı AR-GE çalışmalarıylaçiftçilereyüksekverimlilikvekullanımkolaylığısunanfirma, tarımsektörününmodernleşmesinebüyükkatkısağlamaktadır.

 

Ramazan Kemal Kurt’unVizyonu

Firmanın Yönetim KuruluBaşkanı Ramazan Kemal Kurt, sürdürülebilirüretimveinovasyonaverdiğiönemletanınıyor. GazeteciNecmiIşıksal’averdiğidemeçte Kurt, “Biz sadecebugünündeğil, geleceğintarımını da şekillendirmekiçinçalışıyoruz. Çevreyeduyarlıüretimyaparakgeleceknesilleredahatemizbirdünyabırakmayıhedefliyoruz” diyeifadeetti.

 

 

 

ToplumsalveEkonomikKatkılar

Kurt Mühendislik’in, yerelekonomiyeveistihdamakatkısıbüyüktür. ÜrünlerininkalitesivemüşterimemnuniyetineverdiğiönemleTürkiye’ninbirçokbölgesindebayiağınasahipolanfirma, tarımıngelişmesine de önemlibirdesteksağlıyor.

 

Sürdürülebilirlikte Örnek Bir Model

Kurt Mühendislik’inakıllıüretimkonsepti, enerjiverimliliğiveçevredostuteknolojilerintarımsektörünenasılentegreedilebileceğininmükemmelbirörneğidir. Şirket, “Tarlalarbizimledahagüzelyeşerir” sloganıyla, sadeceürünkalitesindedeğil, aynızamandaçevreselsorumlulukta da sektöründeöncüolmayısürdürmektedir.

 

Bu adımlarla, Kurt Mühendislik hem yerel hem de küreselpazardarekabetgücünüartırırken, aynızamandaçevreyeduyarlıüretimanlayışını da güçlendirmeyedevamederekilerlemektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —