Bugün, 2 Mart 2026 Pazartesi

GAZETECİLER ATA’NIN HUZURUNDA

Tekirdağ Batı Trakya Gazeteciler Derneği iki günlük Yunanistan ve Bulgaristan’ı kapsayan bir gezi düzenledi.

MEDYA 29.11.2023 12:56:00 0
GAZETECİLER ATA’NIN HUZURUNDA

Tekirdağ Batı Trakya Gazeteciler Derneği iki günlük Yunanistan ve Bulgaristan’ı kapsayan bir gezi düzenledi. Dernek Başkanı Necmi Işıksal’ın büyük önem verdiği gezide gazeteciler Selanik’te Atatürk’ün doğduğu eve 24 Kasım günü ziyarette bulunduğular. 44 kişilik heyet ile Gazeteciler daha sonra Sofya’ya geçerek burayı ve Plovdiv’i gezme imkânı buldular.

 

Batı Trakya Gazeteciler Derneği bir etkinliğe daha imza attı. Başkanlığını Necmi Işıksal’ın yaptığı dernek bu kez Yunanistan ve Bulgaristan’ı kapsayan iki günlük gezi düzenledi.

Gazetecilerin daha çok yer görerek vizyonel bakışlarını genişletmeleri gerektiğini savunan Başkan Necmi Işıksal, “Dernek olarak meslektaşlarımızla birlikte çeşitli etkinlikler yapmak ve onlara biraz olsun katkı sunmak bizleri çok mutlu ediyor. Dernekçilik kolay değil. Ama bu zorlukları da bütün meslektaşlarım ile birlikte aşıyoruz” dedi.

İLK DURAK KAVALA

Perşembe gecesi Tekirdağ’da yola çıkan Gazeteciler sabahın ilk ışıklarında Yunanistan’ın Kavala kentine geldiler. Burada meşhur börek ve çay ile sabah kahvaltılarını yapan tur ekibi, panoramik bir şehir turunun ardından Selanik’e geçtiler.

BAŞÖĞRETMEN’İN HUZURUNDA

Kavala’nın ardından ikinci durak ve gezinin esas amacı olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ev ziyaret edildi. Müze olarak hizmet veren evin her katında ayrı bir tarihin yattığı ve ziyaretçi gazetecilerin hayranlıkla evi gezdiği görüldü.

Atatürk’ün evi ziyaret edildikten sonra kısa bir kent gezisi yapıldı.

FEDERASYONDAN KATILIM

Türkiye Gazeteciler Federasyon Başkanı Yılmaz Karaca, Onursal Başkan ve önceki dönem CHP Milletvekili Atilla Serter, Kardeş Dernek Başkanı Kaya Tepe, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir, Federasyon Başkan yardımcılarından oluşan 10 kişilik misafir heyette Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nin iki günlük gezisine katıldı.

BULGARİSTAN’IN İKİ FARKLI YÖNÜ

Selanik gezisinin ardından Gazeteciler konaklayacakları Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya geçti. Burada konakladıkları otelde akşam yemeği ile birlikte gazeteciler birbirleri ile istişare etme imkânı da buldular. Sabahın ilk saatlerinde ise Sofya kentini gezdiler. Daha çok Rus mimarisi ve Kominizim dönemine ait binaların bulunduğu başkentte gazeteciler yılın ilk kar yağışını da burada gördüler. Karlı bir Sofya gününde yapılan gezinin ardından kendini günümüz çağına taşımış Osmanlı eserlerinin de hakim olduğu modern görünümü ile turistlerin ilgisini çeken Plovdiv’e geçildi. Gazeteciler Türkçe adıyla Filibe’de (Plovdiv) bol bol alışveriş yaparak kentin neredeyse her tarafını gezme imkanı buldular.

Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal, “Bizler sürekli bu tür etkinlikleri yapacağız. Bundan sonraki yurt dışı planımızda Mimarisi ve Tuna Nehri’nin iki yakasına kurulan ve insanları kendine hayran bırakan Budapeşte kenti var. Yani Macaristan gezimizi şimdiden planlamaya başladık. Bunun yanı sıra gezi programlarımız içinde Karadeniz gezisi de olacak. Buradaki birçok arkadaşımın Karadeniz’i de görmek istiyor. Tabi yaptığımız etkinlikler sadece gezilerle sınırlı değil. Eğitim programları ile de yakında çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

Başkan Işıksal ayrıca gezide katkı veren sponsorlara da ayrıca teşekkür etti.

 

TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ

IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”

TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…

Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi

DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR

GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!

SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!

Kolposkopi Neden Yapılır?

Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları

TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü

“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”

CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi

Saat Kulesi’ne görkemli açılış

Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı

MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?

ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”

ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…

Trakya’nın Turizm Gururu 
Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi:
 Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor

OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…

ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”

SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”

GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI

ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI

ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ FAİK ÖZTRAK’I ZİYARET ETTİK

Yükleniyor

DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR

GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!

SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!

TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü

BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi

Saat Kulesi’ne görkemli açılış

Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı

MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13