Bugün, 7 Mart 2026 Cumartesi

ERSİN DANIŞ HIZLI BAŞLADI

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, 'Görev talep edilmez, sorumluluk alınır şiarı doğrultusunda çıktığım bu yolda herkesten önce dua, ardından da destek istiyorum,' dedi.

POLİTİKA 14.03.2015 14:18:58 0
ERSİN DANIŞ HIZLI BAŞLADI

DANIŞ HIZLI BAŞLADI

Tekirdağ’ın, Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinin tanınan iş adamlarından Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Danış, AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıklamasının ardından siyasi arenada hareketlilik üst seviyeye çıktı. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, 'Görev talep edilmez, sorumluluk alınır şiarı doğrultusunda çıktığım bu yolda herkesten önce dua, ardından da destek istiyorum,' dedi.

Tekirdağ’ın, Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinin tanınan iş adamlarından Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Danış, AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıklamasının ardından siyasi arenada hareketlilik üst seviyeye çıktı. Aday adaylığı açıklamasını Çerkezköy’de gerçekleştiren ve ayağının tozuyla çalışmalarını sürdüren Danış, aday adaylığı açıklamasının ardından Ak Parti Çorlu, Ergene, Saray, Şarköy, Hayrabolu, Malkara, Muratlı, Marmara Ereğlisi ve Kapaklı teşkilatlarına ziyaret gerçekleştirdi. Danış partililerin ilgi ve alakasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yoğun bir çalışma programı ile hareket ettiklerini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış,' Malumunuz ülkemiz her geçen gün gelişen, her an kendini yenileyen ve yeni hedefler doğrultusunda günden güne saygınlığı artan bir ülke konumunda. Zaten davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bunu her gittikleri platformda dile getirmekte. Bizlerin önüne koymuş oldukları yeni Türkiye ve 2023 hedefleri doğrultusunda siyasetin her şeyden önce bir insan kazanma sanatı olduğu bilinciyle hareket ediyoruz,' diye konuştu.

'AK PARTİ İLE KÜRESEL GÜÇ OLDUK'

Tekirdağ’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha fazla temsil edilmesi gerektiğini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Ersin Danış, 'Aday adayı olan arkadaşlarımızın her biri Tekirdağ’ımıza, ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet etmek için bu kutlu yola çıkıyor. Uzun yıllardır bu bölgede aktif olarak yer alan biri olarak Tekirdağ’ın her anlamda yeni Türkiye’de en iyi şekilde temsil edilmesi amacında olacağım. Herkesçe kabul edilen bir gerçek var ki bu da Ak Parti’nin 12 yıllık iktidarında Türkiye’mizin çağ atladığı ve hızlı adımlarla dünyada engellenemez bir şekilde küresel güç haline geldiğidir. Ancak bu ilerlemenin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere inat, davamızın kurucu lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin lideri Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun millet olarak, Ak Parti teşkilatları olarak, millete hizmet yolunda tüm gücümüzle arkasında durmaya devam edeceğiz, şeklinde konuştu.

“MEMUR ZİHNİYETLİ VEKİL İSTENMİYOR”

Aday olup seçilirse nasıl bir vekil olacağının sinyallerini veren Danış, “Gözlemlerimiz neticesinde gördüğümüz kadarıyla vatandaşımız memur zihniyetiyle Ankara’ya gidenleri istemiyor. Biz de bu öngörülerle hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Bölgenin sorunlarını çok yakından takip ediyor ve izliyoruz. Vatandaşımız mesaisini sadece Ankara’da geçiren vekil değil, sorunlarının çözümü ile birebir ilgilenen ve ona telefonunu 24 saat açık tutan bir vekil görmek istiyor. Görev talep edilmez, sorumluluk alınır şiarı doğrultusunda çıktığım bu yolda bütün il ve ilçe teşkilatlarımıza güveniyor, bu kutlu davada yol arkadaşlığı ettiğim herkesten önce dua, ardından da destek istiyorum,” diye konuştu. Danış, 'Her ne kadar bu kutlu yola çıktığımız yer Çerkezköy olsa da, Tekirdağ’ı bütün ilçe ve mahalleleriyle bir bütün olarak görüyor ve temel prensiplerimizle bu bilinci bir araya getirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz,' ifadelerini kaydetti.

 

TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ

IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”

TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…

Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi

DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR

GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!

SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!

Kolposkopi Neden Yapılır?

Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları

TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü

“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”

CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi

Saat Kulesi’ne görkemli açılış

Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı

MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?

ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”

ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…

Trakya’nın Turizm Gururu 
Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi:
 Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor

OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…

ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”

SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”

GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI

ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI

ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ FAİK ÖZTRAK’I ZİYARET ETTİK

Yükleniyor

DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR

GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!

SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!

TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü

BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi

Saat Kulesi’ne görkemli açılış

Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı

MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13