Ergene Belediyesi´nde 34 personele korona virüs izni
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, korona virüs salgını nedeniyle Ergene Belediyesi´nde görevli 60 yaş üzeri personel ile Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamındaki çalışanların izne ayrıldığını belirterek Ergene´de vatandaşları
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, korona virüs salgını nedeniyle Ergene Belediyesi´nde görevli 60 yaş üzeri personel ile Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamındaki çalışanların izne ayrıldığını belirterek Ergene´de vatandaşların mecbur kalmadıkça kalabalık ortamlara girmemeleri konusunda uyarıda bulundu.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan genelgeye istinaden yaptığı açıklamada, “Çin´in Vuhan kentinden dünyaya yayılan Korona virüs salgını nedeniyle Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında Ergene Belediyesinde çalışan 3´ü hamile, 7´si 60 yaş üstü, 10´u kronik hastalığa sahip, 7´si engelli, 4´ü okul öncesi ve ilköğretimde çocuğu bulunan kadın çalışan, 2‘si yasal süt izni kullanan ve 1 yurt dışından gelen personel olmak üzere toplamda 34 çalışanımız idari izinli sayılacaklardır” dedi.
Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan genelgeye istinaden, 34 belediye personelinin izinli sayılmaları nedeniyle Ergene Belediyesi´nde çalışmaların aksatılmadan devam edeceğini belirten Başkan Yüksel, “Belediyemizde çalışan hamile, yasal süt izni kullanan, engelli, 60 yaş üzeri, kronik hastalığa sahip, yurt dışından gelen ve okul öncesi ile ilköğretimde çocuğu bulunan personelimizin izinli olması sebebiyle personel sayımızda azalma olsa da Belediyemizde hizmetlerin aksamaması için görevli bulunan diğer personellerimiz ellerinden gelen çabayı en üst düzeyde göstereceklerine yürekten inanarak Ergenemizde belediye çalışmalarının aksamayacağını belirtmek isterim” şeklinde konuştu.
Başkan Yüksel Ergene´de korona virüse karşı tedbirlerin alındığını belirterek, “Belediyemiz tarafından toplu yaşam alanları, parklar, okullar, ibadethaneler, duraklar, mahalle muhtarlıkları, cadde ve sokaklar ilaçlı sular ile yıkanmış ve dezenfekte edilmiştir. Yine bunun yanı sıra ayrıca Ergenemizde semt pazarlarında pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza maske, eldiven ve dezenfektan da dağıtıldı ve dağıtılmaya da devam edecek. Ergenemizde ki otobüs bekleme duraklarına yine belediyemiz tarafından dezenfektanlar da konularak İlçemizde virüse karşı önlemlerimiz devam etmektedir” diye konuştu.
Geleceğin Veteriner Hekimleri Üretim Süreçlerini MAYBİ’de Yerinde İnceledi
TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ
IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”
TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…
Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi
DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI
SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR
GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!
SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!
Kolposkopi Neden Yapılır?
Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları
TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü
“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”
CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki
TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI
Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi
Saat Kulesi’ne görkemli açılış
Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı
MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…
Trakya’nın Turizm Gururu Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi: Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor
OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”
GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI
ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI
Yükleniyor






