Tarih: 02.06.2024 15:17

“EDİS KAÇ PARA ALDI?”

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlemiş olduğu Tek Genç Festivalinin çok fahiş fiyatlarla organize ediliği konusunda iddialar var sadece sahneye çıkan EDİS’e 7. 000.000 TL verildiği, 2 günlük organizasyon sonucunda toplam 11.000.000 TL harcama yapıldığı iddia ediliyor.Yaptığımız araştırmalar sonucunda Kiraz festivalinde çıkacak tüm sanatçıların maliyetinin yaklaşık maliyetinin 5.500.000 TL olduğu duyumlarını aldık. Bu sebeple konuşulan bu rakamların Kiraz festivali maaliyetine göre çok fazla olduğu ortaya çıkmış bulunuyor.

Seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkanı adaylarının şeffaf belediyecilik adı altında tüm ihalelerin canlı yayından vereceği sözünü duymuştuk. Yapılmış olan TEK GENÇ FESTİVALİ ihalesi nasıl yapıldı? Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen Kiraz Festivalinde sahneye çıkacak tüm sanatçılar için yaklaşık 5.500.000 TL gibi uygun bir maliyet olduğu duyumları karşısında Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Tek Genç Festivalinin maliyetine ilişkin duyumlar kamuoyu tarafından merak konusu olmuştur.

Basına yansıyan ve vatandaşlarımızın merak ettiği bu konuya Büyükşehir Belediyemizin ivedilikle iki günlük festival maliyetinin ve sanatçılara ödenen ücretinin kamuoyuyla BELGELERİ ile birlikte paylaşıp bu konuya son vermesini bekliyoruz.

Deva Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı 

Ozan Varan

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —