Tarih: 21.08.2024 16:49

Chery’den Büyük Kampanya: Köşkdere Farkıyla Lansmana Özel Fırsatlar!

Facebook Twitter Linked-in

Çinli otomobil devi Chery, Türkiye pazarındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle son dönemde sunduğu cazip fiyatlar ve avantajlı kredi kampanyalarıyla dikkat çeken Chery, Türkiye’de satışta olmayan Max modellerini geçtiğimiz haftalarda pazara sundu. Şimdi ise bu modeller için lansmana özel fırsatlarını duyurdu.

Lansmana Özel Kredi Fırsatları

Chery’nin, yenilikçi özelliklerle donatılmış MAX serisi için hazırladığı kampanyalar, otomobilseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Bireysel müşterilere özel olarak Omoda 5 Pro ve Tiggo 7 Pro Max modellerinde 150.000 TL tutarında, 12 ay vadeli ve %0,99 faizli kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca, Tiggo 8 Pro Max modelinde de 300.000 TL tutarında, 12 ay vadeli ve %2,49 faiz oranlı kredi fırsatı mevcut.

Ticari müşterilere de özel kampanyalar sunan Chery, tüzel ve şahıs şirketleri için Tiggo 8 Pro Max modelinde 300.000 TL tutarında, 12 ay vadeli ve %1,99 faiz oranlı kredi avantajı sağlıyor. Bu kampanyalar, Chery’nin Türkiye’deki güçlü bayi ağı Köşkdere ile birlikte, otomobil sahibi olmayı daha da kolaylaştırıyor.

Chery Modelleri ve Fiyatları

Köşkdere güvencesiyle satışa sunulan Chery modellerinin güncel fiyatları şu şekilde:

OMODA 5:

TİGGO 7 PRO:

TİGGO 8 PRO:

MAX SERİSİ OMODA 5 PRO:

Chery’nin geniş ürün yelpazesine ve lansmana özel fırsatlarına erişmek isteyenler, Köşkdere’nin Çorlu’daki yetkili bayisini ziyaret ederek, hem kaliteyi hem de cazip ödeme koşullarını bir arada bulabilirler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —