Bugün, 4 Mart 2026 Çarşamba

Başkan Albayrak gazetecilerle bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda basın mensupları ile bir araya geldi.

MEDYA 11.01.2020 16:54:10 0
Başkan Albayrak gazetecilerle bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda basın mensupları ile bir araya geldi.

Tekirdağ il genelinde, 11 ilçede faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Albayrak, Tekirdağ´a hizmet yolunda 6. yılı geride bırakmak üzere olduklarını belirterek, '4 yıl 3 ay zamanımız var. Geçtiğimiz yıldan yarım kalan 6-7 projemizi bu yıl içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Tekirdağ´a yatırım konusunda ilçeler arasında ayrım yapmamız mümkün değil. Her ilçenin sahip olduğu gerçekler ve ihtiyaçlar doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz' dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bazı iddialarda bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan´ın her bir iddiasına belgeleriyle birlikte tek tek cevap veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 'Bizim amacımız siyaset yapmak değil. Bizim amacımız Tekirdağ´a hizmet etmek. Ben göreve geldiğim ilk gün parti rozetimi çıkardığımı söylemiştim. Hizmetin siyaseti olmaz. Parti ayrımı gözetmeksizin Tekirdağ için güç birliği yapmamız gerekiyor' diye konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin kira ödemesinin iddia edildiği gibi 600 bin TL değil 247 Bin TL olduğunu ifade eden Başkan Albayrak, 'Biz büyükşehir olarak neredeyiz ona bakalım. Sonradan büyükşehir olan 14 büyükşehir içerisinde faiz gideri en az olan büyükşehirlerden biriyiz. Bu büyükşehirler arasında faiz gideri ortalama 51 Milyon iken, bizim faiz giderimiz 32 Milyon. Yine bu büyükşehirler içerisinde gelir-gider açığı ortalaması 198 Milyon TL iken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin 84 Milyon TL. Yine iddia edildiği gibi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´ne geçtiğimiz 5 yıl için gelen toplam ödenek miktarı 9 Katrilyon değil, 4 Katrilyon 625 Milyar TL´dir, bunun da 2,5 Katrilyonu yatırıma gitmiştir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi;  çevre değerlerine saygılı, kentlilik bilincini oluşturmuş, insan odaklı ve katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde ilçe belediyeleri ile eşgüdüm içinde çağdaş belediyecilik hizmetleri sunarak Tekirdağ´da yaşayanların yaşam kalitesini artırmanın yanı sıra, güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımlarıyla, turizmi ve üniversitesi ile çevreye duyarlı, kentleşmesini tamamlamış, yaşanılabilir, güvenli ve mutlu bir Tekirdağ ortaya çıkarmak için var gücüyle çalışmaya devam etmektedir' şeklinde konuştu.     

Toplantıda ayrıca CHP Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya´da kısa bir konuşma yaparak açıklamalarda bulundular ve gazetecilerin günlerini kutladılar.

Açıklamaların ardından soru cevap bölümüne geçildi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gazetecilerden gelen soruları içtenlikle cevapladı. Başkan Albayrak, gazeteciler ile bundan sonra da sık sık bir araya geleceklerini ve gazetecilerin sorunlarının çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunacaklarını da sözlerine ekledi. Toplantının ardından Başkan Albayrak, basın mensupları ile birlikte öğle yemeği yiyerek sohbet etti.

Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, ve basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ

IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”

TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…

Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi

DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR

GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!

SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!

Kolposkopi Neden Yapılır?

Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları

TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü

“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”

CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi

Saat Kulesi’ne görkemli açılış

Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı

MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?

ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”

ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…

Trakya’nın Turizm Gururu 
Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi:
 Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor

OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…

ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”

SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”

GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI

ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI

ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ FAİK ÖZTRAK’I ZİYARET ETTİK

Yükleniyor

DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR

GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!

SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!

TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü

BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi

Saat Kulesi’ne görkemli açılış

Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı

MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13