Bağcılık Araştırma Enstitüsü ürünleri Rumeli İskelesi´nde halka sunulacak
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye´de alanındaki iki enstitüden biri olan Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü´nü ziyaret ederek göreve yeni atanan Müdür Mehmet Ali Kiracı´ya yeni görevinde başarılar diledi.
Bağcılık Araştırma Enstitüsü ürünleri Rumeli İskelesi´nde halka sunulacak
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye´de alanındaki iki enstitüden biri olan Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü´nü ziyaret ederek göreve yeni atanan Müdür Mehmet Ali Kiracı´ya yeni görevinde başarılar diledi. Yüksel, ziyaret sonrası bir de müjde paylaştı.
YENİ MÜDÜR KİRACI´YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Göreve yeni atanan Kurum Müdürü Mehmet Ali Kiracı´yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yüksel, belediye ve enstitünün işbirliği ile gerçekleştirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
BAŞKAN YÜKSEL´DEN MÜJDE
Ziyaret sonrası Süleymanpaşalılara bir de müjde veren Yüksel, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü´nde yetişen ve üretilen ürünlerin Rumeli İskelesi girişinde satışına başlanacağını söyledi. Buna göre; tamamen bilimsel ve doğal yöntemlerle üretilen organik ürünler, Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları Rumeli İskelesi´nde tanıtılarak, dileyen vatandaşlara satılacak.
YÜKSEL: “HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRILACAK”
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürümüz Sn. Mehmet Ali Kiracı´ya yeni atandığı görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kendisiyle yaptığımız görüşmede belediye ve enstitü olarak ne gibi ortak projeler geliştirebileceğimizi konuştuk. Bu istişare sonucunda, güzel bir projeyi hayata geçirmeyi kararlaştırdık. Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü´nün organik, doğal ve sağlıklı ürünleri; tarladan halkımıza doğrudan ulaştırılacak. Süleymanpaşa Belediyemiz, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliğinde, eşsiz lezzete sahip ürünler, haftanın üç günü Rumeli İskelemizin girişinde vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun,” diye konuştu.
Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Mehmet Ali Kiracı da Başkan Yüksel´e nazik ziyareti ve enstitüye verdiği destek için teşekkür etti.


Geleceğin Veteriner Hekimleri Üretim Süreçlerini MAYBİ’de Yerinde İnceledi
TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ
IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”
TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…
Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi
DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI
SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR
GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!
SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!
Kolposkopi Neden Yapılır?
Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları
TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü
“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”
CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki
TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI
Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi
Saat Kulesi’ne görkemli açılış
Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı
MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…
Trakya’nın Turizm Gururu Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi: Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor
OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”
GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI
ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI
Yükleniyor






