Bugün, 14 Eylül 2025 Pazar

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI DOLU DOLU KUTLADIK

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun´a çıkışının 103. Yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından

YEREL HABERLER 26.05.2022 10:52:17 0
19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI DOLU DOLU KUTLADIK

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun´a çıkışının 103. Yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden güzel etkinlikler ve turnuvalar ile Çerkezköylü gençler unutulmaz bir hafta sonu geçirdiler.

Çerkezköy Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile düzenlenen etkinlikler 20 Mayıs Cuma akşamı saat 20.30´da Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı´nda Çerkezköy´de bulunan 10 adet folklor ekibinin sahne aldığı Halk Dansları Gösterisi ile başladı. Trakya, Zeybek, Trabzon, Balkan, Artvin ve Hasapiko Yörelerinin oyunlarının sahnelendiği Halk Dansları Gecesi´nde Çerkezköylüler yurdumuzun dört bir yanından derlenen halk oyunlarını izleme imkanına sahip olurken, gecenin finalinde Belediye Başkanımız Vahap Akay sahneye çıkarak, Halk Dansları Gecesi´nde sahne alan Halk Oyunları Ekiplerini tebrik etti ve eğitmenlerine çiçek takdim etti.

SATRNAÇ TURNUVAMIZ 2 GÜN SÜRDÜ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 11. Geleneksel Satranç Turnuvası 21 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00´da başladı. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi´nde iki gün süren Çerkezköy Belediyesi 11. Satranç Turnuvası´nda satranç ustaları 6 farklı kategoride mücadele ederken, dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

ABUR CUBUR SHOW ÇERKEZKÖY´DE

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 21 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00´da Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı´nda Doğan Onur Talk Show sahne aldı. Türkiye´nin sevilen talk şovcularından Doğan Akdoğan ve Rüştü Onur Atilla´nın sahnede olduğu Abur Cubur Talk Show´a konuk olarak Berkay Tulumbacı da katılarak, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı´nı dolduran vatandaşlarımıza eğlenceli bir Mayıs akşamı yaşattılar.

AYAK TENİSİ TURNUVASI NEFES KESTİ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 21 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen Çerkezköy Belediyesi 2. Ayak Tenisi Ayak Turnuvası da Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı içerisinde bulunan Güreş Alanı´nda yapıldı. 15 yaş ve üzeri sporcuların katıldığı 2. Ayak Tenisi Turnuvası´nda 9 takım şampiyonluk için mücadele ederken, kıran kırana ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda dereye giren takımlara ödülleri verildi.

İKİ GÜN BOYUNCA OYUNLAR OYNANDI

Ayrıca 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 21 Mayıs Cumartesi ve 22 Mayıs Pazar günleri 14.00-18.00 saatleri arasında Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı´nda Langırt ve Dev Jenga oyunları ile Çerkezköy´deki gençler eğlenceli vakit geçirdiler.

Maybi, 1. Malkara Kömür ve Süt Ürünleri Festivali’nde Yoğun İlgi Gördü

Karaca: Bu kararlar yerel basını bitirir!

KARAR PARTİ KARARINI AÇIKLADI…

ÜNİVERSİTEMİZ 2024-2025 AKADEMİK YILI LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN GÖZALTI TEPKİSİ: “AVUKATLIK FAALİYETLERİ SUÇ DEĞİLDİR!”

Optimed Kapaklı Hastanesi Hizmetinizde!

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; GENİTAL ESTETİK AMELİYATI

YAZ AYLARINDA GÖRÜLEN ALERJİLER ARTIYOR

Tekirdağ’da Huzur İçin Yeni Adım: Emniyet WhatsApp Hattı Hizmete Girdi

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

ASYAPORT TÜRKİYE ZİRVESİNDE: 2024’ÜN KONTEYNER ŞAMPİYONU TEKİRDAĞ’DAN

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

SAATİ TEKİRDAĞ’DA KURDUK, TEŞEKKÜRLER…

DEVA PARTİLİ AVŞAR: “YÜZ ÖLÇÜMÜ KONYA OVASI KADAR BİLE OLMAYAN ÜLKELERDEN ÜRÜN İTHAL EDİYORUZ”

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ İŞLEMLERİ – OP. DR. HAKAN FATİH MEREV

İrmetHospital’da Kanser Tanısı Konulan Hastaya Trakeobronşiyal Stent Uygulaması

İşte Kardeşlik: Almanya’da Tekirdağ Meydanı Tekirdağ’da Bayreuth Parkı

SÜLEYMANPAŞA’NIN EN GÜZEL YERİNDE SONSUZA KADAR DEV TÜRK BAYRAĞI DALGALANACAK

ŞARKÖY’DE DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ŞENLİĞİ RENLİ ANLARA SAHNE OLDU

Halk toplantıları Bahçedere ile devam etti

Çorlu Kaymakamı Murat Eren'den Çorlu Belediyesine Veda Ziyareti

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, Diyarbakır’daki Başkanlar Toplantısında “Terörsüz Türkiye” Vizyonuna Güçlü Destek Verdi

Yükleniyor

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ