Tarih: 24.10.2013 12:28
GAZİ BABA YENİ YERİNDE HİZMETTE
GAZİ BABA YENİ YERİNDE HİZMETTE
Edirne’nin en eski meyhanesi olan Gazi Baba yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.
Edirne meyhane kültürünün en eskilerinden olan ve faaliyetine bir süre ara veren Gazi Baba meyhanesi yeni yerinde müşterilerine hizmet veriyor.
Saraçlar caddesi Zindanaltı mevkiinde hizmete olan Gazi baba meyhanesi ile ilgili bilgi veren İsmail Bayındır, “Babam rahmetli Hüseyin Bayındır Edirne’nin en eski meyhanecilerinden ve meyhane kültürünün gelişmesine örnek olmuş kişidir. 1967 yılında başlayan iş hayatımız kısa bir süre kesintiye uğramış olsa bile yeniden hizmet vermenin gurunu yaşayacağız. İki katlı olarak hizmet veren yeni iş yerimiz eski Gazi Baba meyhanesini aratmayacak, aynı kalitede hizmet sunacağız” dedi.
2 KATTAN OLUŞUYOR
Hazırladığı birbirinden farklı mezeleri ve tandırı ile müşterilerine hizmet veren Gazi Baba’nın yeni yeri iki kattan oluşuyor. 60 ar kişilik olan iki katta gruplara ise 150 kişiye kadar hizmet verilebiliyor. Seçkin Türk Sanat Müziği parçaları, uygun fiyatları ve kaliteden ödün vermeyen servisiyle Gazi Baba Meyhanesi günün her saatinde eğlenmeyi bilen, meyhane kültürünü sevenlerin buluşma noktası olma özelliğini de sürdürüyor.
Gazi Baba adres : Zindanaltı Caddesi No 139 EDİRNE Tel: 0284 214 50 50
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —