Tarih: 04.08.2015 15:30

ZORTUL MEDYA’DAN VALİ SALİHOĞLU’NA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

 

ZORTUL MEDYA’DAN VALİ SALİHOĞLU’NA ZİYARET

Zortul Medya Grup AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Enver Salihoğlu’nu ziyarette Zortul Medya Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul, Zortul Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Şenol Goncagül ve Zortul Medya Grubu Tekirdağ Sorumlusu Ferhat Akgün yer aldı.

Zortul Medya Grup AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Enver Salihoğlu’nu ziyarette Zortul Medya Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul, Zortul Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Şenol Goncagül ve Zortul Medya Grubu Tekirdağ Sorumlusu Ferhat Akgün yer aldı.

VALİDEN DESTEK GELDİ

Zortul Medya Grubu hakkında Vali Salihoğlu’na bilgi veren Murat Zortul, “Zortul Medya Grubu olarak Trakya’da faaliyetlerimize başladık. Kırklareli’nde Cumhuriyet tarihinin en eski gazetelerinden biri olan Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi’ni, Babaeski Söz, Babaeski Gündem, Pınarhisar Gazetesi ve Gözde Radyo’yu bünyemize kattık. Bir adet de Zortulhaber.com isimli ulusal yayın yaban bir haber portalımız mevcut. Yine Tekirdağ’da haftalık yayın yapacak Zafer Gazetesi’yle yayın hayatına başladık. Kanal 59 TV ve 59 Radyo ile sözleşmelerimizi imzaladık. Çok kısa süre içerisinde de bu 2 yayın organı medya grubumuz bünyesine geçecek. Kanal 59 TV’yi yeni bir yüzde önce kablolu ve internet üzerinden daha sonra ise uydu üzerinden hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Amacımız milleti ve devleti ile barışık ilkeli bir yayın yapmak” dedi.

Medya sektöründe Zortul Medya’ya başarılar dileyen Vali Salihoğlu, “Öncelikle Murat bey sizleri kutluyorum. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum. Tekirdağ’da kapsamlı bir yayın yapan yerel televizyonun olmayışı bir eksiklikti. Bu eksikliği gidereceğinizden eminim. Televizyon, gazete ve radyoların şehrin tanıtımında rolü büyüktür” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

ZORTUL HABER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Öte yandan medya sektörüne hızlı bir giriş yapan Zortul Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zortul, yayın hayatına başlayan zortuk haber internet haber portalı ile ilgili şu açıklamada bulundu: “Zortul Medya Grubu olarak kısa bir zamanda önemli bir mesafe kat ettik. Yayın Grubumuza katılan www.zortulhaber.com haber portalı ile ulusal habercilik alanında da iddialıyız. Ulusal haberlerimizin yanı sıra aynı portal içerisinde yayın grubumuza dahil olan 4 yerel gazete ve radyomuzun da internet sitelerinin linkleri bu portal içerisinde yer alacak. Ulusal Haber portalımızın kadrosunda, sahalarında iddialı olan habercilerimiz yer alacak. Test yayınlarını sürdürmekte olan www.zortulhaber.com Haber portalımız daha şimdiden önemli bir kitleye ulaşmaya başladı. Zortul Medya olarak ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —