Tarih: 15.09.2020 17:59

YURDAKUL; “TEŞEKKÜRLER KADİR BAŞKAN”

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 7 Eylül 2020 Pazartesi günü Malkara Belediyesi´ne gelerek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Malkara´da yaşanan ve acil çözüm bekleyen sorunlarla ilgili istişareler yapılarak karşılıklı fikir alışverişi bulunulan toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara´mızın çözüm bekleyen sorunlarına yaklaşımı ve gayreti için bugün belediyemize düzenlemiş olduğu ziyaret için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanım Kadir Albayrak´a teşekkür ediyorum.

Teski İhalesi Önümüzdeki Hafta Netleşiyor

Su altyapısının yıllardan gelen tahribatı ve yıl kuraklığı bazı köylerimizde sıkıntılı bir yaz mevsimi geçirilmesine neden olmuştur. Sorunun farkında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak su sıkıntısı çeken köylerimizi kapsayan TESKİ ihalesinin tarihinin önümüzdeki hafta içinde netleşeceği müjdesini verdi.

Evrenbey Mahalle Yolumuz Yenilecek

Ayrıca yıllardan beri kullanımı sorunlu olan Evrenbey Mahalle yolu için de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ihale tarihinin önümüzdeki hafta içinde belirleneceği müjdesini de aldık.

Doğal gaz Çalışmaları En Kısa Sürede Başlayacak

Diğer yandan pandeminin olumsuz etkileri ile iş programında aksamalar yaşanan doğal gaz firması ile yaptığımız görüşmelerde mal tedariği sürecinin devam ettiğini ve en kısa zamanda imalata başlanacağı haberi günün başka bir müjdesi oldu.

Göreve geldiğimiz günden bugüne çiftçimize, esnafımıza, üreticimize, eğitim alanında, kültürel ve sosyal alanda her kesime hitap edecek şekilde yatırımlar yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bizler Malkara sevdamızdır diyerek yola çıktık. Malkara´ya yıllardır gelmeyen hizmetleri getirdik. Sağduyu ve Malkara hassasiyeti ile daha yaşanabilir, büyüyen ve modern şehir görünümüne kavuşan bir Malkara´yı için siz değerli hemşehrilerimizin desteği ile hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —