Tarih: 10.12.2019 10:58

Yüksel: “Ergene´de Vatandaşımızın Sağlığı Bizim Sağlığımızdır”

Facebook Twitter Linked-in

Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Sevgi aracı ile Ergenede bulunan hasta vatandaşları sağlık muayeneleri için çevre hastanelere ücretsiz bir şekilde götürmeye devam ediyor.

Sağlık alanında Ergene´de vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğünün Sevgi aracı ile hasta vatandaşları çevre hastanelere ücretsiz bir şekilde götürüyor.

Ergene´de sabah evlerinden alınan vatandaşlar hastanelerinde ki muayenelerinden sonra tekrar evlerine geri bırakılıyor. Ergene´de sağlık hizmetini vatandaşların ayağına getiren Ergene Belediyesi Sevgi aracı ile hafta içinde belirlenen günlerde İstanbul, Edirne, Çerkezköy, Tekirdağ ve Çorlu´da bulunan hastanelere hastalarını götürüyor. 2014 yılından bu yana Ergene Belediyesinin Sevgi aracı ile çevre hastanelere 1.117.762 km yol kat edildi.

Ergene´de vatandaşlarımızın sağlığı bizim sağlığımızdır diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına sağlık alanında ki çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. 2014 yılından bu yana sağlık hizmetini Ergene´de vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Ergene´de vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutarak insan odaklı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Evde bakım hizmeti, sevgi aracı ve hasta ambulansı araçlarımız ile Ergene´de halkımıza hizmet veriyoruz. Sağlık her şeyin en başında gelir, Türkiye´de birçok belediye de olmayan bu hizmet Ergenemizde var. Halkımıza hizmet bizim boynumuzun borcudur' dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —