Tarih: 03.05.2015 14:49

YOGA ACADEMY KUŞADASINA GÖTÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

YOGA ACADEMY KUŞADASINA GÖTÜRÜYOR

Tekirdağ Yoga Academy yetkilisi Çiler Karataş, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası’nda yapılacak olan Yoga Festivali’ne tüm Tekirdağlıları davet etti. Karataş, “Deniz ve güneşin bütünleştiği Kuşadası’nda sağlık, huzur ve coşkunun bir araya geldiği tatil tadında bir Yoga festivali organize ettik. Tüm Tekirdağlıları bekliyoruz,” diye konuştu.

Tekirdağ Yoga Academy yetkilisi Çiler Karataş, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası’nda yapılacak olan Yoga Festivali’ne tüm Tekirdağlıları davet etti.Karataş, festivalle ilgili şu bilgileri verdi:

“Yoga Academy, 19 Mayıs resmi tatilini hafta sonu ile birleştirmek isteyenlere, 5 yıldızlı Ramada Resort Kuşadası & Golf Hotel’de, Büyük Üstad Akif Manaf’ın yönetimindeki Yoga seansları ve çok uygun fiyatlarıyla hayatınızda unutulmayacak bir tatil alternatifi sunuyor. Yaşamınızda fark yaratmak için sunulan bu farklı tatil seçeneğiyle, bir yandan Kuşadası’nın gözde otellerinden birinde tatil yaparken diğer yandan Yoga yapmanın yaşamınıza getirdiği sakinliği ve neşeyi, dengeyi ve yaşam sevincini aynı anda deneyimleme şansı bulacaksınız. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf tarafından verilecek 6 Çakra seansı ve Yoga antrenörleri tarafından verilecek 13 farklı Yoga seansı ile enerjinizi yükseltip, tüm negatifliklerden arınacaksınız. Festivalden döndüğünüzde bedeninizde, zihninizde ve duygularınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, daha pozitif bir yaşama yenilenmiş olarak merhaba dediğinizi fark edeceksiniz. Yoga Academy aynı zamanda festivale ilk defa katılan herkese herhangi bir Yoga Academy merkezinde 4 seanslık Yoga paketi hediye ediyor. Bu eşsiz festivali kaçırmamanızı öneriyoruz. Tüm Tekirdağlıları Kuşadası Yoga Festivali’ne katılmaya davet ediyoruz.”

İletişim:

Çiler Karataş - 0536 855 14 15

Elçin Erener - 0532 2841790

WEB: www.yogaacademy.com.tr




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —