Tarih: 21.03.2018 11:05

YAŞLILAR HAFTASI ´´ YÜZ GÜLDÜREN PROJE´´ İLE KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yeterki Senin Yüzün Gülsün” projesi kapsamında hizmet verilen vatandaşları evlerinde ziyaret etti. 

Ziyaret ettiği evlerdeki olgun yaştaki vatandaşların yaşlılar haftasını kutlayarak çiçek ve lokum hediye eden Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 2 ekiple yürütülen Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti ile ilgili vatandaşların memnuniyetlerini dinledi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, 65 yaş üzeri yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlar için verdiği evde bakım hizmeti ile vatandaşların takdirini kazandı. 

Muhtarların öncülüğünde yapılan araştırma ile bakıma muhtaç olarak belirlenen kişilere ücretsiz olarak uygulanan yeterki senin yüzün gülsün projesi  ihtiyaç sahibi ve hastaların yaşadıkları ortamların sağlık koşullarına uygun hale getirilerek  Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi´nden her gün yemek tahsis edilmektedir.  

Yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret eden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, ev temizliği, ortam dezenfeksiyonu, çamaşır ve bulaşık yıkaması, saç ve sakal tıraşı ile kişisel bakım gibi hizmetleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriyor. 

2 hasta bakıcısı, 2 temizlik görevlisi, bay-bayan kuaförü, her gün Süleymanpaşa ilçesinin ayrı bir yerinde ekipler hizmet vermekte olup ‘Yeter ki senin yüzün gülsün´ sloganıyla 72 ihtiyaç sahibi vatandaşın bakımı ile her geçen gün daha çok vatandaşın yararlanmasını amaçlayan Süleymanpaşa Belediyesi, 2017 yılı sonunda evde bakım hizmetinden 190 kişi yararlandı. 

  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —