Tarih: 16.10.2017 21:29

YAĞCIOĞLU ‘´PARTİYİ BÜYÜTECEĞİZ´´

Facebook Twitter Linked-in

CHP Süpleymanpaşa İlçe kongresi tarihinin 22 Ekim olarak belirlenmesinin ardından kırmızı listeyle hemen hemen tüm mahalleri alarak adeta gövde gösterisi yapan İlker Yağcıoğlu ve ekibinin ilçe kongresinde de gövde gösterisi yapması bekleniyor.

Toplam da 415 delegenin olduğu CHP Süleymanpaşa İlçe kongresi öncesi Yağcıoğlu´nun 300 ile 350 arasında delegenin destek imzasını aldığı öğrenildi.

Yağcıoğlu süreçle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘´seçim bitti geçim başladı. Bundan sonra bizi destekleyen ve desteklemeyen herkesle oturup partimizi nasıl büyütürüz ve birlikte neler yaparız bunlara bakacağız. Bizim derdimiz oturduğumuz koltuklardan güç alarak şahsımıza gelir sağlamak değil, dürüst siyaset yapıp partiyi büyütmektir.´´ Şeklinde konuştu.

 

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Özellikle Süleymanpaşa üyelerine büyük iş düştüğünü belirten Yağcıoğlu, ‘´ilçe kongremizi bitirdikten sonra ilk günkü aşkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Partiyi sokağa taşıyacağız. Kendi menfaatleri için çalışanı değil partisi için çalışan, bizi desteklesin desteklemesin herkesi kucaklayacağız.  Ve partiyi hep birlikte yöneteceğiz.´ dedi.

 

ÜYELERİMİZİN İKTİDARINI KURACAĞIZ SANDIĞI SAVUNACAĞIZ

Özellikle Milletvekili seçimlerinde ve Süleymanpaşa İlçesi Belediye Başkan adaylığı ile ilgili olarak sandıktan yana olacaklarının vurgusu yapan genç başkan, ‘´bu partinin gerçek sahibi olan üyelerimizin söz sahibi olacağı bir yapıyı destekliyoruz ve savunuyoruz.´´ Diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —