Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ULAŞ YURDAKUL; “YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

Malkara Belediye Başkanlığına yeniden aday olan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´un 2019-2024 Proje Tanıtım Programı adeta bir gövde gösterisine dönüştü.

POLİTİKA 30.12.2018 12:56:31 0
ULAŞ YURDAKUL; “YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

Malkara Belediye Başkanlığına yeniden aday olan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´un 2019-2024 Proje Tanıtım Programı adeta bir gövde gösterisine dönüştü.

Malkara Belediye Başkanlığına yeniden aday olan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul´un 2019-2024 Proje Tanıtım Programı adeta bir gövde gösterisine dönüştü.

CHP Malkara İlçe Belediye Başkanı Hülya Ertan; “Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde başarılarla dolu 5 yılın ardından, önümüzdeki 5 yılda, yine başarılarla dolu bir dönem geçirmek hedefimizin ilk adımı olan proje tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Cumhuriyet Halk Partisi güven demektir. Demokrasi demektir. İnsan hakları, kişisel hakların güvencesi demektir. Cumhuriyet Halk Partisi gelecek demektir. Modern Türkiye demektir. Güçlü devlet, güçlü vatandaş demektir.  Bağımsız karar alabilen özgür ülke demektir. Cumhuriyet Halk Partisi köylü demektir. İşçi demektir. Emekçi demektir. Emek demektir. Alın teri demektir. Alın terinin karşılığını almak ve insanca yaşamak demektir. Evin her türlü işini çekip çeviren kadınlarımız demektir. Geleceğimiz olan gençlerimiz demektir. Cumhuriyet Halk Partisi ülkemin aydınlık yüzü demektir. Mustafa Kemal Atatürk demektir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyaset yaparken gücümüzü siz değerli hemşerilerimizden alıyoruz. Her vatandaşımızın eşit olduğu, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yaptığımız siyasetten asla taviz vermeyeceğiz. “

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hülya Ertan, “2014 mahalli idareler seçimlerinde 37 yıl sonra Malkara Belediye Başkanlığını kazanan partimiz ile ilçemiz kaderi haline gelen geri kalmışlıktan kurtulmaya başlamıştır. 5 yıllık dönemde belediyemizin yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda ilçemizde yaşanan değişim taraflı tarafsız her vatandaşımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. Çalışmalardaki gayretinden dolayı ekibiyle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Yurdakul´a teşekkür ediyor, çıktığı yolda başarılarla ilerlemesini diliyorum. Yatırımlarımızda her zaman desteğini gördüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak´a ve ekibine, geri kalmışlığın telafisi noktasında sağladığı desteklerden dolayı tüm Malkaralılar adına teşekkürlerimi sunuyor, yeni dönem çalışmalarında başarılarının devamını temenni ediyorum.Bizler bir aile havasında çalışırken her türlü fedakârlığı sergileyen ilçe yönetimim ve üyelerime emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, Malkaramızın gelişmesi için her zaman birlikte çalışmaya devam edeceğimize olan inancımı yineliyorum. Çocuklarımız için, torunlarımız için, aydınlık günler için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Saygılarımla.” ifadelerinde bulundu.

 

“HALKIMIZA ANLATACAĞIZ”

CHP Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ise yaptığı konuşmasında; “Bugün Lozan kahramanı, demokrasimizin mimarı, Büyük Devlet adamı, 2. Cumhurbaşkanımız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün silah arkadaşı İsmet İnönü´nün aramızdan ayrılışının 45. yılında kendisini rahmet ve minnetle anıyorum.

Sevgili Malkaralılar ülkemizin içinde bulunduğu koşullar her geçen gün daha da zorlaşmakta, iktidarı elinde bulunduranlar toplumun her kesimine baskılarını giderek daha çok arttırmaktadırlar. Her geçen gün partimize, partililerimize hakaretler ve sözlü saldırılar dozunu giderek arttırmaktadır. Seçim dönemlerinde ise bu söylemler baskı ve saldırıların dozu daha da artmaktadır. Bu baskı ve hakaretin tek amacı ülke ekonomisini içinde bulunduğu durumu unutturmak, yurttaşlarımızın dikkatini başka yönlere çekmek, gerginlik politikasından beslenmektir. Bütçe açığının son 11 ayda elli dört buçuk milyon liraya ve işsizliğin 11,4´e çıktığı ülkemizde iflasında eşiğindeki firma sayısı hızla artmaktadır. İktidar sahipleri her ne kadar gündem değiştirmeye, ekonomik krizi unutturmaya, örtmeye çalışsalar da biz bu seçimlerde ekonomiyi halkımızın içinde bulunduğu geçim sıkıntısını işsizliği iktidarın ülkemizi adım adım içine sürüklediği ekonomik krizi halkımıza anlatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken Belediye Başkanlığı döneminde halkçı belediyecilikle Malkara´yı, Malkaralıları tanıştıran sevgili Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Yurdakul´un önümüzdeki dönemde de başarılarını katlayarak sürdüreceğine olan inancımla kendisine başarılar diliyorum. Sevgili Malkaralıları sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.”

 

“PLAKET TAKDİM EDİLDİ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 5 yıl boyunca Malkara Belediye Meclisinde görev yapan Cumhuriyet Halk Partili Meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket takdim ettiler. CHP Malkara İlçe Belediye Başkanı Hülya Ertan ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´a plaket takdim etti. Plaket takdimlerinin ardından 2019-2024 döneminde CHP Malkara Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul tarafından yapılması planlanan yatırımlar “Söz Verdik Yapacağız“ temalı video katılanlara barkovizyonda izletildi.

 

“HOŞ GELDİNİZ. SAĞ OLUN, VAR OLUN. HEPİNİZDEN ALLAH BİN KEZ RAZI OLSUN”

Malkara Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Malkara Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul yaptığı konuşmada; “Sayın Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanım Kadir Abim, CHP Tekirdağ İl Başkanım, ilçe başkanım, meclis üyelerim, diğer ilçelerimizin sevgili belediye başkanları, değerli basın emekçileri.Bugün buradaysak, bugün sizlerin karşısında gururla konuşabiliyorsak bunun sebebi olanbu teveccühü bana nasip eden,  bu bayramı bizlere bahşeden siz sevgili hemşerilerim. Sevdamızın adı Malkara´mızın topraklarına kader gibi bağlı insanları; annelerim, babalarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, yeğenlerim dediğim Malkara´lı hemşerilerim.  Bizleri bugün burada yalnız bırakmayıp bize olan inancını hınca hınç sürdürdüğünü gördüğüm hemşerilerim. Malkara´nın tek sahibi olan hemşerilerim hoş geldiniz. Sağ olun, var olun. Hepinizden Allah bin kez razı olsun.”

 

“BUGÜN O GÜNLERİN 5. SENESİ. VE BEN,  MALKARA´M DEDİM”

5 yıl önceydi, yine böyle bir gündü. Ömrümün geçeceği, çocukluğumun, gençliğimin geçtiği, dostlarımın, arkadaşlarımın, eşimin, anamın babamın, atalarımın, mavi gözlü devin çocuklarının onurlu toprağı canım Malkaramıza siz sevgili hemşerilerimize hizmet etmek, güzel Malkara´mın değişmez denilen kaderini değiştirmek için sizlerin o kutsal oylarıyla yaklaşık 5 sene önce bu makama erişmiştim. Bana dediniz ki; Karaoğlan, kızanım, Malkara´mız için güneş topla. Hadi genç adam umudumuz sende, bayrağı sana teslim ediyoruz mahcup etme bizi diye.  Beni gencecik yaşımda bu makamla şereflendirdiniz. Bugün o günlerin 5. Senesi. Ve ben,  Malkara´m dedim. Bir inancın yüceliğinde sevdim seni. Sevdam oldun, kavgam oldun. Bitmedi o sevdam, bitmedi o kavgam, bitmedi sana olan inancım. Aşk ile sevdim seni yüzünde bahar çiçekleri açsın diye. Trakya´nın incisi Malkara´m dedim. Memleketim dedim. Suyunu içtim, toprağında genç oldum dedim. Düğününde oynadığım toprak, cenazesinde ağladığım toprak, asker uğurlamasında davulla zurnayla şehadete koşan Mehmetlerin, şehit Selim Vural kardeşimin toprağı. Bu güvene, bu topraklara layık olmak boynumun borcu olsun dedim. Yakamdan parti rozetini çıkardım o gün. Herkesin belediye başkanı olmak için çalıştım. Makam odamda kapım herkese her zaman açıktı. Mücadele kutsaldı. Benim ellerim işçi kardeşimin nasırlı elleri, nefesim madenci kardeşimin o onurlu kömür karası nefesi, yüreğim esnaf bacımın emekçi yüreği, alın terim terini topraklar karıştıran çiftçi abimin alın teri oldu. Dertlerinizle dertlendim, sevincinize sevindim.      Yoruldum bazen, darlandım. Gecelerim gündüzlerime karıştı. Kadir Abi koş yetiş dedim sağ olsun koştu, yetişti. Ankara dedim, Kalkınma Ajansı dedim, TESKİ dedim. Günlerce saatlerce defalarca kapılarını aşındırdım. Yılmadım. Yılamazdım da. Korkmadım. Korkunun sofrasında yılgınlık ekmeğini yiyenlerden olmadık, korkmadık biz. Bu taşsa, bu taşın altına sizin seçtiğiniz yüreğimizi koyduk. Bu topraklara senelerdir gelmeyen hizmet gelmek zorundaydı, getirmek zorundaydık. İnanılmaz zorluklar vardı. İmkânsızlıklar vardı. Engellemeler vardı. Sırf düşelim diye, sırf sizlerin umutları boşa çıksın diye. Büyük Şair Nazım´ın da dediği gibi “Sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa”. Varsın olsun yanalım dedik. Emeklerimiz, alın terimiz, yorgunluklarımız bu toprağa, bu bana güvenen Malkaralı kardeşime, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün topraklarına, onun ilke ve devrimlerine onun bize açtığı bu yola bu can feda olsun bin kez dedik.”

 

“YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

Size 5 yıl önce birçok söz verdim. Sözlerimi yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Senelerdir çehresi değişmeyen Malkara´mızın çehresini sizlerin desteği ile değiştirdim. Ve artık Allah nasip ederde yaşarsam yaşlanırsam bu topraklarda bir gün küçücük çocukların büyüyerek bana Ulaş amca bize Malkaramıza yaptıklarını biliyoruz demelerinden, sırf onlara alnım açık cevap verebilmek, onlar için daha yaşanılır bir Malkara´yı sağladım diyebilmek için yılmadan çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Bu görkemli kalabalığı görünce buna mazhar olduğumu anlıyorum. Size hemşerilerime hizmet etme onurunu bana sağladığınız için, yıllardır söz verilip de yapılamayan şeyleri Malkaramıza yapmayı bana nasip ettiğiniz için sizlere müteşekkirim. Şimdi bir kez daha, personelimizle, ekibimizle ve Kadir abimizle ustalık dönemimizde Malkara daha yaşanılır olsun diye verdiğimiz yeni sözleri tutabilmek için tekrar sizin huzurunuzdayım. Malkara´ya yapılacak daha çok şey var ve and olsun ki yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.

 

“BU YOLDA BENİMLE YÜRÜMEYE VAR MISINIZ”

Değerli hemşerilerim! Malkaramıza gelen tek bir çakıl taşında dahi bizim mücadelemiz var, alın terimiz ve emeğimiz var. Yine ve  yeniden diyoruz ki; Bizim bu tarlada bu topraklarda izimiz var, harmanda da yüzümüz gülecek Büyüyen gelişen yapısı ile modern kent meydanı,  vatandaşlarımızın özellikle gençlerimizin güvenle sosyalleşebileceği  kafeler ve gençlik merkezi,  sağlıklı nesiller için spor tesisleri, hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni bir imar planı, çağa uygun ve modern canlı hayvan pazarı, kültürel ve sosyal faaliyetleri hak ettiğimiz şekilde yaşayabileceğimiz kültür merkezi, sulanabilir arazileri yüzde 20´lerin üzerine çıkarmak için yeni göletler,  her mahallemize yakışan güzellikte meydan düzenlemeleri yine her mahallemiz de hemşerilerimizin mağduriyet  yaşamamaları için düğün salonu ihtiyacının karşılanması,  trafik ve park sorununu ortadan kaldıracak modern otopark, atalarımızın geldiği coğrafyayı tanımak ve Avrupa ile kültür köprüleri kurmak için erasmus programı, kültürel mirasımız tarihi yapıların çürüyüp yok olmaması için restorasyon çalışmaları,doğal ürünleri ile markalaşmış adını tüm ülkeye duyurmuş bir Malkara için enerjide dışa bağımlılığı doğayı kirleten santrallerle değil yenilenebilir enerji ile çare olmuş sağlıklı bir Malkara için enerji yatırımları, görüntü kirliliğine son verecek temiz bir kent için geri dönüşüm projeleri, şehir içinde ve mahallelerimizde yol standardını yükseltmek için yol yapım çalışmaları, şehir merkezinde hemşerilerimizin rahatlıkla ulaşabilecekleri mesire alanı ve tüm bunları hep beraber yaşayabilmek, birlikte mutlu bir şehir inşa etmek için bana yol arkadaşlığı yapmanızı, desteğinizi esirgememenizi istiyorum. Bu yolda benimle yürümeye var mısınız?”

 

“MALKARA´M İÇİN GÜNEŞ TOPLAMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Kadir başkanımla beraber söz verdik başardık. Yine söz veriyoruz omuz omuza verip yine başaracağız. 30 yıldır yapılmayanları yine yapacağız. Kim ne yaparsa yapsın, ne kadar engel çıkarsa çıksın önümüze bizi durduramayacak. Bizim bizden başka rakibimiz yok. Malkara sevdamızı kimse durduramadı, durduramayacakta. Ve Malkara´m için güneş toplamaya devam edeceğim. Sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun, var olun.”  dedi.

 /resimler/2018-12/30/1258178484688.jpg/resimler/2018-12/30/1258289266189.jpg


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16