Tarih: 17.02.2016 15:24

UÇAK RESTORAN KALKIŞA HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

UÇAK RESTORAN KALKIŞA HAZIR

Trakya’nın en çılgın yatırımı olarak değerlendirilen Yurdanurlar Uçak Restoran, hizmete başladı. İstanbul Yolu üzerinde Tekirdağ’a geliş istikametinde bulunan Yurdanurlar Turistik Tesisleri bünyesinde açılan Uçak Restoran, kalitesi ve zengin et ve balık çeşitlerini barındıran menüsüyle seçkin misafirlerini ağırlamaya başladı.

Trakya’nın en çılgın yatırımı olarak değerlendirilenYurdanurlar Uçak Restoran, hizmete başladı. İstanbul Yolu üzerinde Tekirdağ’a geliş istikametinde bulunan Yurdanurlar Turistik Tesisleri bünyesinde açılan Uçak Restoran, kalitesi ve zengin et ve balık çeşitlerini barındıran menüsüyle seçkin misafirlerini ağırlamaya başladı. Yurdanurlar Turistik Tesisleri sahibi Mustafa Yurdanur, gazetecilerle birlikte öğle yemeği yedi ve Uçak Restoran’ı dolaşarak tesis hakkında bilgi verdi.

YURDANUR: “FARK YARATMAYI AMAÇLADIK”

Basın toplantısı sırasında yaptığı açıklamada Uçak Restoran ve tesisler hakkında bilgi veren Yurdanur, “Biz Tekirdağ için en iyiyi istiyoruz. Her yatırımımızda fark yaratmayı amaçlıyoruz. Yaptığımız yatırımlarda da bu istek ve motivasyon bizi yönlendiriyor. Tesislerimizde ailece etinizi mangallı çardaklarımızda pişirip yiyebileceğiniz, özel misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz imkânlarımızın yanında çocuklarınızın özgürce oynayabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği hobi bahçesi ile hayvanları yakından tanıyabileceği hayvanat bahçesi bulunuyor. Tekirdağ köftesini en doğal haliyle tesislerimizde bulabilirsiniz. Şimdi de gerçek bir uçağın içini restorana dönüştürerek nezih bir mekân yarattık. Tekirdağ’a bir değer katabilmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Misafirlerimiz her detayını koruduğumuz uçağın içinde gökyüzünde yemeklerini yiyormuş hissiyle farklı bir deneyim yaşayacaklar. Üstelik son derece kaliteli ürünlerimizle kendilerini özel hissedecekler. Tüm Tekirdağlı hemşerilerimizi bu farklı tecrübeyi yaşamaya davet ediyoruz,” ifadelerine yer verdi.

UÇAK RESTORAN’I GEZDİRDİ

Basın mensuplarına Uçak Restoran’ın içini de gezdiren Yurdanur, kokpitinden pencerelerine hiçbir detayın orijinalliğine dokunmadan uçağın iç dekorasyonunu bir restoran düzenine getirdiklerini belirtti. Yurdanur, “Seçkin menümüzle şık bir ortamda keyifli bir akşam geçirmek isteyen herkesi ağırlamaktan son derece memnuniyet duyarız,” diyerek herkesi davet etti.

/resimler/2016-2/17/154922269.jpg

 

/resimler/2016-2/17/155042754.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —