Tarih: 10.12.2019 10:01

Türkiye Kooperatifler Fuarı´na Trakya Birlik damga vurdu

Facebook Twitter Linked-in

Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Türkiye´nin yanı sıra Rusya, Brezilya, Almanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nin de katıldığı Türkiye Kooperatifler Fuarı´na Trakya Birlik damgasını vurdu.

Türkiye Kooperatifler Fuarı Ticaret Bakanlığının organizasyonu ile Ankara ATO Congresium´da düzenlenirken yurtiçi ve yurtdışından birçok kooperatifi misafir etti.

Türkiye´deki kooperatif ürünlerini dünya ticaret ağına dahil etme misyonuyla gerçekleştirilen fuara, ülkemizde faaliyet gösteren kooperatifler ve üst kuruluşları, kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşları, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalar, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları, market yetkilileri, önde gelen elektronik ticaret firmaları, esnaf ve çiftçilerden girişimci ve tüketicilere kadar ticari hayatın içindeki bir çok kişi, kurum ve kuruluş katıldı.

TRAKYA BİRLİK FUARIN GÖZDESİ OLDU

Bölgemizin gururu Trakya Birlik´in de stant açarak hem bölgemizi hem de ürünlerini tanıttığı fuarda Trakya Birlik standını binlerce ziyaretçi gezerken ülkemizde kooperatifçiliğin en başarılı örneklerinden biri olan Trakya Birlik adeta fuarın gözdesi olmayı başardı.

DEVLETİN ZİRVESİ TRAKYA BİRLİK STANDINDA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan´ın da açılışına katıldığı fuarda çok sayıda milletvekili ve eski bakanlar da Trakya Birlik Standını ziyaret ederek Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ahmet Akgün, Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Kocabıyık, Remzi Kobak, Emre Yılmaz, Şafak Kırbiç ve Genel Müdür Hakan Çalen, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Atar ve Uğur Göçmez ile görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN AKGÜN: “BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Rusya, Brezilya, Almanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nin de yer aldığı fuarın en dikkat çeken markası olan Trakya Birlik adına bir konuşma gerçekleştiren Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akgün; “Ayçiçek başta olmak üzere, mısır ve zeytin yağlarımızı, Biryağ, Birma, Bima, Trakyağ, Biröz, Şefim, Trakyem, Asyem gibi markalarımızı yöremize özgü şekilde hazırladığımız standımızda gerek ülkemiz gerekse başka ülkelerden gelen katılımcılara tanıtmaya çalıştık. Cumhurbaşkanımızın Yardımcısı Fuat Oktay da Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan da fuar katılımcıları da standımızı çok beğendi. Ayrıca kooperatif olarak yaptığımız çalışmalar da birçok kurum ve kuruluştan övgü aldı. Türkiye Kooperatifler Fuarı´nda bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —