Tarih: 21.11.2019 10:19

TTSO Başkanı Günay Türkiye-Kırgızistan İş Forumu´nda TOBB´u temsilen imza attı

Facebook Twitter Linked-in

TTSO Başkanı Günay, Türkiye-Kırgızistan İş Forumu´nda TOBB´u temsilen mutabakat zaptlarını imzaladı.

Türkiye-Kırgızistan İş Forumu; TOBB ve Türk TSO Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırgızistan Başbakan Yardımcısı Kubatbek Boronov, Dış Ekonomik İlişikler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda/Borsa Başkanları´nın katılımlarıyla, Conrad İstanbul Bosphorus Oteli´nde gerçekleştirildi.

İş Forumu´nun sonunda düzenlenen Özel Sektör Anlaşma İmza Töreni´nde özel sektör firmaları ve kurumları arasında 7 adet Mutabakat Zaptı imzalandı. TOBB ile imzalanan mutabakat zaptlarını Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay imzaladı. Günay´ın imzaladığı zaptlar; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kırgız Cumhuriyeti Yatırım Teşvik ve Koruma Ajansı Arasında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Küçük Ölçekli Hidroelektrik Santralleri Birliği Arasında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı.

İmzalanan diğer anlaşmalar şöyle: Kırgız Cumhuriyeti Yatırım Teşvik ve Koruma Ajansı ile Mir Teknoloji Holding A.Ş. Arasında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı, Kırgız Cumhuriyeti Yatırım Teşvik ve Koruma Ajansı ile Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş Arasında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırgız Cumhuriyeti Yatırım Teşvik ve Koruma Ajansı Arasında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı, İstanbul Tahkim Merkezi ile Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası /Uluslararası Tahkim Mahkemesi ile İstanbul Tahkim Merkezi Arasında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı, “Kırgız Cumhuriyeti Avrasya İş Kulübü” ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu / Kamu-Özel Ortaklığı Komitesi Arasında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —