Tarih: 20.12.2020 19:50

TRAKYA´NIN GENÇ YAZARI TRAKYA´DA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Trakya´nın en genç yazarı ünvanını alan ve hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi olan Eda Nur Işıksal büyük bir özen ve uğraşı ile çıkardığı “İLK” isimli romanını tanıtmak ve kültürel etkinliklere imza atmak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay´ı ziyaret ederek eserini takdim etti. Süreç içerisinde özellikle sosyal medya ve online ortamda yapılabilecek kültürel çalışmalara yoğunlaşan genç yazar Başkanlarımızla sürpriz çalışmaları olacağının sinyallerini verdi. Özellikle gençler adına haklarını bilen, kendilerine güvenen, hayalleri konusunda ısrarcı olan farkındalıklar oluşturmaya çalışan genç yazar aldığı mesaj ve destekten dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Henüz 18 yaşında ve lise son sınıfta yazmaya başladığı 260 sayfalık romanını Işıksal, daha sonra kazandığı hukuk fakültesi öğrencilik yıllarında henüz 20 yaşında tamamladı.

Eda Nur Işıksal´ın çıkardığı “İLK” isimli romanın birinci baskısı Türkiye´de  D&R ve kitap mağazalarında kısa sürede tükenince ikinci baskı piyasada yerini aldı.

Hala Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Eda Nur Işıksal her genç gibi hayalleri olan , genç yaşında bir roman yazarı ve avukat adayı olmayı başarmış bir gençtir.

Oturduğu yerden bir roman yazmak yerine Türkiye´nin 8 tane önemli ismiyle “Nasıl başardınız?” sorularının cevaplarını yaptığı gerçek röportajlar ile romanında topladı.

Başından sonuna kadar büyük bir heyecanla okuyacağınız romanda, kadına şiddet, hırslı bir kadının başarı hikayesi, Kadın bir avukatın birçok alanda hak, hukuk ve adalet mücadelesi, kimsesizler yurdundan çıkan bir insanın hayat mücadelesini yenmesi, hayvan ve doğa sevgisine dair vurgular ile çok sürükleyici bir romanla tanışacaksınız

Eda Nur Işıksal bugüne kadar birçok imza gününe katılarak okuyucusuna olan yakınlığıyla farkını ortaya koyuyor.

Romanını klasik imza günleri yerine gençlerin sadece hayal kurarak değil hayalleri için çok çalışarak neleri başarabileceğini 30 dakikalık bir sahne sunumuyla anlatıyor.

Genç Yazar Eda Nur Işıksal yaptığı sunumundan sonra, romanını okuyucuları için tek tek imzalıyor.

 /resimler/2020-12/20/1952287884269.jpg/resimler/2020-12/20/1952383197074.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —