Tarih: 11.03.2020 07:37

TRAKYAKENT´den Zabıta Personeline ‘Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü´ Eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT´in Marmara Belediyeler Birliği (MBB) işbirliğinde düzenlediği günü birlik eğitim çalışmalarına, üye belediyelerin Zabıta birimlerinde görevli personeline yönelik olarak “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü” programı ile devam edildi.

STRES VE ÖFKENİN YAŞAMIN BİR PARÇASI OLDUĞUNU UNUTMAMALIYIZ…

Tekirdağ´ın Kapaklı İlçesinde gerçekleştirilen programın açılışında konuşma yapan TRAKYAKENT  Birlik Müdürü Behcet Atlı, “Hizmet içi eğitim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. TRAKYAKENT olarak, güncellenen mevzuatlarla ilgili üye belediyelerimizin tüm departmanlarında görev yapan personelimizin daha fazla bilinçlenmesi adına destek olmaya özen gösteriyoruz. Bugün ki çalışmamızı belediyelerimizin Zabıta birimlerinde görev yapan çalışma arkadaşlarımız için tasarladık ve stres yönetimi ve öfke kontrolü konusunda sizleri bilgilendireceğiz. Görevinizin zorluk ve hassasiyetini biliyoruz. Öfke ve stresin yaşamımızın bir parçası olduğunu ve bununla ayrıca baş edebilme konusunda bu eğitim toplantılarının bizlere fazlasıyla katkı sağlayacağını unutmamalıyız. Sizler için başarılı bir eğitim programı olmasını diliyorum ve burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Eğitim programında, stres yönetimi ve öfke kontrolü ana başlığı ile “stres nedir, stresin kaynakları ve belirtileri, oluşma nedenleri, davranışlarımıza etkileri, stresle başa çıkma yöntemleri, stres altındaki kişi tanımları, antisosyal ve sosyal kişilikler, öfke nedir, öfke kontrolü, öfke konusunda oluşabilecek aksaklıkları giderme, problemlerin önüne geçebilme” gibi alt temalar interaktif ortamda, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Murat Günaydın tarafından katılımcılarla paylaşıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —