Tarih: 18.04.2016 14:28

TRAKYA BİRLİK’TEN CEVAP VAR

Facebook Twitter Linked-in

TRAKYA BİRLİK’TEN CEVAP VAR

“Trakya Birlik’te neler oluyor?” haberimize Birlik yetkililerinden yanıt geldi. Edirne’de hırsızlık vakaları yaşandığı, yönetimin Birlik bünyesindeki kurumları kontrol edemediği yönündeki iddialara verilen cevapları aynen yayınlıyoruz.

Edirne’deki Trakya Birlik’e bağlı markette yaşanan hırsızlık vakasına sessiz kalındığı iddialarına Birlik üst düzey yöneticilerinden yanıt geldi. Açıklamada, “Biz olayın yaşandığı günlerde adı geçen markette sıkıntı olduğunu fark etmiş ve takibe almıştık. Burada hırsızlıkla ilgili 24 bin TL civarında bir zarar söz konusu. Bu durumu kesin olarak tespit ettiğimizde konuyu savcılığa ihbar ettik. Konu artık yargıya intikal etmiştir. Bizim üzerine daha fazla yorum yapmamız doğru olmaz. Ancak konuyla bağlantısı olan iki kişi işten çıkartılmış ve sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Ayrıca Edirne’de Trakya Birlik’in maddi zararı olmamıştır. Oluşan zararlar faillerinden tahsil edilmiştir. Birliğimizin kendisine bağlı kurumlar üzerinde kontrolünün ve denetiminin olmadığı yönünde ortaya atılan iddialar da kesinlikle yanlı ve farklı amaçlara hizmet eden iddialardır. Ortaklarımızın bu asılsız ve maksatlı iddialara itibar etmemelerini rica ediyoruz. Trakya Birlik Yönetimi olarak biz görevlerimizi layıkıyla yerine getiriyoruz. En hassas olduğumuz konu yolsuzluklara karşı durmaktır. Bu konuda ortaklarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız,” denildi.

Açıklamada, Trakya Birlik olarak yolsuzluk konusunda çok dikkatli olduklarını ve tespit edildiği anda gereğinin yapıldığını ifadelerine yer verildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —