Tarih: 15.02.2020 07:31

TRAKYA İş Dünyası Temsilcileri TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu´nu ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli İl ve İlçe Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay katılım sağladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile yapılan görüşmede, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli İl ve İlçe Oda ve Borsalarının proje ve çalışmalarına dair bilgi paylaşımında bulunuldu. Oda ve Borsa Başkanları kendi bölgeleri ile ilgili ve üyelerden gelen istek ve öneriler kapsamında iletilen görüşleri ilk ağızdan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu´na iletme fırsatı buldu.

Tekirdağ TSO Başkanı Günay, “Trakya Oda ve Borsa Yöneticileri olarak Ankara temaslarımız kapsamında TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu´nu ziyaret ettik. Değerli Başkanımıza Trakya Oda ve Borsalarının bir ve beraber olduğunu, bölge adına olan her çalışma ve projede birlikte hareket ettiğimizi ifade ettik. Başkanımızın ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır´ anlayışını kendimize her daim düstur edindiğimizi bir kez daha yineledik. Yoğun çalışma temposunda bizlere zaman ayırdığı için Başkanımız Hisarcıklıoğlu´na Tekirdağ İş Dünyası adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —