Tarih: 30.05.2023 20:04

TOBB BAŞKANI SEÇİLİYOR KİMİN HABERİ VAR?

Facebook Twitter Linked-in

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) 30-31 Mayıs tarihinde seçime giderek başkanını belirleyecek.

Ancak bu seçimden neredeyse hiç kimsenin haberi bile yok.

Ne ulusal ne de yerel baskına bir açıklama yapmadan Rifat Hisarcıklıoğlu rakipsiz olarak tekrar başkanlığını ilan etmeye hazırlanıyor.

Akparti’nin emir eri gibi çalışıp her istediklerini yapan Hisarcıklıoğlu tekrar rakipsiz, tekrar “saman altından su yürütürcesine”büyük bir gizlilik içinde başkanlığını bir kez daha ilan edecek.

TOBB, özel sektörün Türkiye'de mesleki üst kuruluşu ve yasal temsilcisidir. 

TOBB’un 1 milyon 200 bin üyesi bulunuyor.

TOBB 81 il 160 ilçeye yayılmış 365 oda ve borsanın (Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları, Deniz Ticaret Odası ve Ticaret Borsası) üst kuruluşunun biraraya gelmesiyle oluşmaktadır.

TOBB gibi büyük bir sivil toplum örgütünün, başkan ve yönetim kurullarını seçerken, bu denli sessiz sedasız şekilde seçim süreci yönetmesi sizce de normal mi?

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay’ın iki gün sürecek seçimler sonrasında tekrar görev almasını ümid ediyoruz.

Rıfat Hisarcıklıoğlu kimdir ne iş yapar?

İş Hayatı İş hayatına Kayseri’de ki aile şirketinde başlayan Hisarcıklıoğlu, günümüzde yapı malzemeleri, inşaat, ihracat-ithalat, yatırımlar, arazi ıslahı, gıda ve otomotiv sektörü gibi alanlarda faaliyet gösteren Eskihisar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —