Tarih: 17.04.2015 11:34

TEVFİK KESKİN HAYRABOLU’NUN GURURU

Facebook Twitter Linked-in

TEVFİK KESKİN HAYRABOLU’NUN GURURU

Hayrabolu  Süt Üreticileri Birliği Merkez Birlik Temsilcisi Tevfik Keskin’in  Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı olması memleketi Hayrabolu’da  sevinç yarattı.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği 2014 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker`in katılımlarıyla 03.04.2015 tarihinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Akif Ersoy Salonunda gerçekleşti. Hayrabolu  Süt Üreticileri Birliği Merkez Birlik Temsilcisi Tevfik Keskin’in  Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı olması memleketi Hayrabolu’da  sevinç yarattı.

450 BİN ÜRETİCİYİ TEMSİL EDİYOR

Türkiye genelinde 300 birliğin yanı sıra 450 bin süt üreticisini temsil eden dev kuruluşun yeni yönetim kurulunu belirlemek için 3 Nisan 2015 günü Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda olağan kongre gerçekleştirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katıldığı kongrede Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliğinin yeni yönetim kurulu belirlendi.

BAŞKAN YARDIMCISI TEVFİK KESKİN OLDU

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Pakdil’in yanı sıra bakanlığın üst düzey bürokratlarının da hazır bulunduğu olağan genel kurulda Türkiye genelinde 300 birliğin yanı sıra 450 bin süt üreticisini temsil eden Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliğinin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Simav Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fatih Salih Okumuş Yönetim Kurulu Başkanı, Hayrabolu  Süt Üreticileri Birliği Merkez Birlik Temsilcisi Tevfik Keskin Başkan Yardımcısı, Denizli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Münir Altınbaş muhasip üye, Amasya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Baş Onursal Başkan, Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Şırnak Süt Üreticileri Birliği Başkanı Agit Haşimoğlu ile Şarkikaraağaç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Selçuk Gökmen de yönetim kurulu üyesi seçildi.

KESKİN: HAYIRLI OLSUN

Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliğinin yeni başkan yardımcısı Tevfik Keskin, sonuçların tüm ülkeye ve birlik üyelerine hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini bildirdi.

Keskin, başarılı kariyerine yeni bir unvan daha ekleyerek Hayrabolu ve Tekirdağ’ın gururu oldu. Keskin’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —