Tarih: 07.02.2024 13:03

TEVFİK KESKİN’DEN AÇIKLAMA GELDİ….

Facebook Twitter Linked-in

…. Geçtiğimiz günlerde üretici çiğ süt referans fiyatları belli olmuş ve Tekirdağ bölgemiz için Cüneyt YÜKSEL Sanayicilerle konuşmuş 50 kuruş daha üreticilerimize sanayicilerden fark alarak bölgemiz süt üreticilerimize destek olmuştur.

Sayın Gökhan METİNER de bu konuyu bilip bilmeden ele almış ve bir siyasetçiye ve bürokrasi diline yakışmayan açıklamalarda bulunmuştur. Buradan Sayın Gökhan METİNER’ e sesleniyorum, o da artı bir 50 kuruş yada 10 kuruş üreticilerimize destek olacaksa biz üretici birlik başkanları olarak onunla da basın açıklaması yaparız. Bizim üreticiler olarak siyasetimiz yok. Üretmek, ayakta kalmak ve kar etmek istiyoruz.

Ürettiğimizi değerinde satmak istiyoruz. Tekrar ediyorum kendisiyle de basın açıklaması yaparız, sıkıntı yok, biz üreticiler olarak , herkesle aynı çatıda istişare ederiz, konuşuruz, derdimizi anlatırız. Çözüm yolu ararız. Bizim kimliğimiz, sıfatımız belli,

Üreticiyiz. Milletimiz için, ülkemiz için üretiriz.

Ürettiğimiz üzerinden de kimsenin kirli siyasetine alet olmalıyız.

Bu çirkin asılsız bilip bilmeden yapılan açıklamalarla siyaset yapılmaz…

Siyasette edep vardır, dürüstlük vardır, saygı vardır, sağ duyu vardır.

Bilip bilmeden kişilerin aile hayatına kadar dahi, laf uzatmak siyasette çirkin davranışlardır. Yakışmıyor.

Hele de Süt Üreticisini bu siyasete dahil ederek, açıklamalar yapılmasını biz üreticiler olarak şiddetle kınıyoruz.

Sayın Gökhan beyi davet ediyorum, gelsin konuşalım, anlatalım dertlerimizi o da bizler için çözüm yolları bulsun, aynı karede açıklama yapalım anlatalım ona da üreticilerimizin taleplerini, mağduriyetlerini, birlikte kafa yoralım. Yapılanı eleştirmektense, dertlere ortak olalım. Akılcı ve birleştirici olalım.

Seçmen de bu ucuz siyaseti ayırt ediyor, cevabını veriyor, herkes haddini bilecek.

Kaldı ki Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizle halen yürüttüğümüz ortak projelerimiz var. Yine Üreticilerimiz için yapılan her işte iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyorum.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —