Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TESKİ YATIRIMLARA DOYMUYOR

Tekirdağ´ın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra kurulan TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İşleri) 3 yıldır yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Yaptığı başarılı çalışmalarla Türkiye´deki köklü su ve kanalizasyo

GÜNDEM 25.04.2017 11:41:19 0
TESKİ YATIRIMLARA DOYMUYOR

TESKİ TEKİRDAĞ-ERZURUM ARASI MESAFE KADAR (1.500 KM) ALTYAPI İMALATI YAPTI

TESKİ Genel Müdürlüğü kurulduğu günden bugüne kadar 1.500 kilometre yeni altyapı hattı döşedi. 7 gün 24 saat iş temposuyla yürütülen çalışmalar neticesinde, 780 km kanalizasyon, 630 km içme suyu hattı ile 90 km yağmur suyu hattı olmak üzere Tekirdağ genelinde toplam 1.500 kilometre (1.500.000 metre) altyapı hattı imalatı yapıldı.

Tamamlanan 1.500 km´lik hat imalatının; 1.165 km´si Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından, 335 km´si Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

Bir kıyaslama yapmak gerekirse; TESKİ´nin bugüne kadar yaptığı altyapıların toplam metrajı Tekirdağ-Erzurum arası mesafeye eşdeğer seviyededir. ‘‘Edirne´den Kars´a´´ söylemindeki mesafe olan 1.658 km´lik mesafeyi kısa vadeli hedefi olarak planlayan TESKİ´nin ana hedefi ise, 2019 yılına kadar 2000 km´lik bir altyapı çalışmasını gerçekleştirmektir.

TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak BAŞA; “Planlı çalışmayı ilke edinen TESKİ, ilk yatırım programını 2015 yılından itibaren hazırlayıp uygulamaktadır. Böylece TESKİ, şeffaf yönetim anlayışı gereği belli bir plan-program çerçevesinde gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği yatırımlarını kamuoyuna duyurmaktadır. Her yıl bütçesinin %50 den fazlasını yatırımlara ayıran TESKİ; yatırım harcamalarında yeni kurulan Su ve Kanalizasyon idareleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.” ifadelerini kullandı ve bu başarının sağlanmasında emeği geçen TESKİ personeline teşekkür etti.

/resimler/2017-4/25/1143363755288.jpg

 

ARITILMIŞ ATIK SU MAYIS 2017´DE

Batı atık su arıtma tesisinin çalışmaların hızla devam ettiğini belirten TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, “toplam 82.879 metrekare alan üzerine kurulu olan tesisin inşaat işlerinin %99, elektrik işlerinin %70 ve mekanik işlerinin de %60 oranında tamamlandı. Mayıs 2017 tarihinde arıtma tesisinin ilk deneme suyunu alabileceğiz ve artık Süleymanpaşa ilçesinin atık suyu arıtılarak doğaya deşarj edilebilecek” dedi.

ERGENE İLÇESİ İÇME SUYU TESİSLERİ HİZMETE ALINDI

Ergene ilçesi sağlıklı içme suyuna kavuştu. Yıllardır asbest borulardan su içen Ergene halkı, TESKİ´nin yaptığı bu yatırım ile içme suyunun en sağlıklı haline kavuştu. Yapılan tesislerin hizmete alınma töreni Marmaracık´ta gerçekleşti.

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa; İşin projesinin zamanında Çorlu Belediyesi tarafından İller Bankasına hazırlatılmış olduğu, finansmanı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından sağlandığını ve kontrollük hizmetlerini TESKİ tarafından yürütüldüğünü belirterek “İş kapsamında; 110 mm ve 630 mm çapları arasında toplam 101.000 m içme suyu şebeke hattı, 4.000 adet evsel bağlantı, 19.000 m arka bağlantı ve 1 adet 1.500m3 lük içme suyu deposu yapılmıştır.

Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde mevcut asbestli boruların yerine uzun ömürlü ve sağlıklı içme suyu boruları döşenerek, hem su kayıplarının azalması sağlanacak hem de insan sağlığının korunması için önemli bir adım atılmış oldu. Marmaracık Mahallesine yapılan içme suyu deposuyla birlikte bu 3 mahallemizin içme suyu problemi çözülmüş oluyor.

İçme suyu İnşaatı ile paralel giden kanalizasyon inşaatının tamamlanmasıyla birlikte, Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinin altyapısı tamamen yenilenmiş olacaktır ve TESKİ´nin ergene ilçesine yaptığı yatırımların toplam bedeli yaklaşık 30 Milyon TL olmuş olacaktır. Bu tesisimizin Ergene´ye hayırlı olmasını diliyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Bugün burada açılışını yaptığımız içme suyu tesislerimizin mimarı halkımızdır. Birazdan yeni içme suyu hattı ve depomuzun vanasını açacağız. Ergene halkımıza en sağlıklı içme suyunu sunacağız. En kısa sürede Ergene´nin üst yapısını da yapacağız. Yapılan bu yatırımın Ergene´lilere hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

TESKİ Ergene İlçesi İçme Suyu Deposunun vanası açılarak yeni hattan su verildi.

SARAY İLÇESİ ÇAYLA, ÇUKURYURT VE GÖÇERLER MAHALLELERİNİN İÇME SUYU VE KANALİZASYON İNŞAATLARININ TEMELİ ATILDI

Saray İlçesinin, Çayla, Çukuryurt ve Göçerler Mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon inşaatlarının temeli, Çukuryurt Mahallesinden düzenlenen görkemli bir törenle atıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa; “Temelini attığımız bu iş kapsamında; Çayla mahallemizde 6.365 metre içme suyu, 6.179 metre kanalizasyon şebeke hattı ve 1 adet doğal atıksu arıtma tesisi inşaatı yapacağız. Çukuryurt mahallemizde 7.406 metre kanalizasyon şebeke hattı ile 2 adet doğal atıksu arıtma tesisi inşaatı yapacağız. Göçerler mahallemizde de 10.824 metre kanalizasyon şebeke hattı yapacağız. Sonuç itibariyle toplam 24.409 metre kanalizasyon, 6.365 metre içme suyu ve 3 adet doğal arıtma tesisi tamamlanmış olacaktır. Bu mahallelerimize yapacağımız doğal atıksu arıtma tesisleri çok büyük önem arz etmektedir. TESKİ olarak yaptığımız kanalizasyon şebeke hatlarından akan atıksuyu doğrudan derelere değil de, yapacağımız doğal atıksu arıtma tesislerinde arıtarak doğaya deşarj edeceğiz. Bu yatırımın bedeli KDV hariç 3 Milyon TL´dir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak olmak üzere, Saray Belediye Başkanımız Sayın Nazmi Çoban´a ve çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yaptığımız bu yatırımın Saray´a hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “2016 yılı bizim açımızdan çok hareketli bir yıl oldu, 2017 yılı da daha hareketli olacak ve 2018´de de verdiğimiz sözlerin yerine geldiği bir yıl olacak. Saray ilçemize yaptığımız yatırımların çoğu tamamlanmak üzere. Kırsal mahallelerimize yapacağımız hizmetleri ertelemek, o mahallelerimizin geri kalmasına sebeptir. Bizler kırsal mahallelerimizi kalkındıracağız, geri bırakmayacağız. Hizmet kervanımızı sürdüreceğiz. Yapılan bu yatırımların Saray halkına hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından dualar edilerek, Saray İlçesi, Çayla, Çukuryurt ve Göçerler Mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon inşaatlarının temeli atıldı.

SÜLEYMANPAŞA ALTINOVA MAHALLESİ TAŞKIN KORUMA İNŞAATI TAMAMLANDI

Süleymanpaşa İlçesi Altınova Mahallesinin en büyük problemlerinden biri olan su taşkını ve sel baskınlarının çaresi olan ve TESKİ tarafından yaptırılan Altınova Mahallesi Taşkın Koruma inşaatı tamamlandı ve Altınova mahallesinde yapılan törenle hizmete alındı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa; “Genel Müdürlüğümüz tarafından 12.04.2016 ihale edilen ‘´Süleymanpaşa Altınova Mah. Taşkın Koruma İnşaatı İşi´´ 5.496.040,00 TL sözleşme bedeli ile Sabah Eser-Güner İnş. Ltd. Şti. yükleminde kalmış olup, 26.05.2016 tarihinde işyeri teslimi yapılmıştır.

Bu iş kapsamında taşkınlara sebep olan Malkara Karayolu üzerindeki Eğrek Deresi Islahı, Karadeniz Mahallesi Cevizlik Deresi Islahı, Altınova Mahallesindeki mevcut yağmur suyu hatlarına ilave beton borular ve Malkara Karayolu´ndan Altınova´ya gelen yağmur sularını dereye deşarjını sağlamak amacıyla taşkın menfezleri yapılmıştır.

Eğrek Deresi Islahı amacıyla 210 m uzunluğunda 3 m genişliğinde, 3 m yüksekliğinde betonarme U kesit, 1020 m uzunluğunda 2.70 m genişliğinde, 2.80 m yüksekliğinde betonarme U kesit yapılmıştır. Ayrıca bu perdelerin üzerine TESKİ´nin renklerini taşıyan korkuluklar ve araçlar, vatandaşlar için 3 adet betonarme köprü yapılmıştır. Kum, kil, silt dolan Karayolları Genel Müdürlüğü menfezi TESKİ tarafından temizlenmiş olup uygun dere deşarjı sağlanmıştır.

Karadeniz Mahallesi Karadenizliler Kültür Derneği yanındaki Cevizlik Deresi Islahı için 169 m uzunluğunda 5 metre genişliğinde 2.10 m yüksekliğinde betonarme U dere kesiti inşası gerçekleşmiştir. Büyük bir debi taşıyan Cevizlik Deresi´nin bu betonarme kesit inşası ile Karadeniz Kültür Derneği ve festival alanı taşkından kurtulmuş olup ayrıca TOKİ´den gelen yağmur sularının deşarjı dereye sağlanmıştır. Karadeniz Mahallesi ayrıca 2 tane yaya köprüsü ve araç geçişi içinde 8 metre uzunluğunda araç köprüsü yapılmıştır.

Altınova Mahallesi Olcay ve Gardiyan Sokak mevcut yağmur suyu hatlarına ilave olarak 442 metre çeşitli çaplarda beton boru ilavesi yapılmıştır.

Malkara Karayolu üzerinde Shell Benzinlik- Sumitomo Ticari İşyerleri önünde 910 m uzunluğunda 2mX1.50m – 1.50mX1.50 m gibi ebatlarda taşkın menfezi, 80 m uzunluğunda 1800 mm çapında betonarme boru ve 220 metre trapez açık kanal inşası yapılmıştır. Bu menfezler ile Karayollarının yaptığı ve deşarjını Altınova Mahallesine verdiği yağmur suları yaptığımız menfeze alınarak deşarjı uygun koşullarda dereye verilmiştir. Böylece Malkara Karayolundan Altınova Mahallesine gelen yağmur suları engellenmiştir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Altınova´nın yıllardır çektiği sıkıntıların sonuna geliyoruz. Altınova´nın altyapı çalışmaları tamamlandı. Üst yapısı da yapıldı. Yapılan bu taşkın koruma projesiyle birlikte önemli bir yarayı daha iyileştirmiş oluyoruz. Çok zahmetler çekildi. Artık refah günleri yaşayacağız. Su baskınları ve taşkınları önleyeceğiz. Bağ, bahçe ve tarlalarımız sular altında kalmayacak. Bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından tamamlanan Süleymanpaşa İlçesi, Altınova Mahallesi Taşkın Koruma İnşaatının açılış kurdelesi kesildi.

SARILAR İÇME SUYU İSALE HATTI, TERFİ MERKEZİ VE 2 ADET İÇME SUYU DEPOSU HİZMETE GİRDİ

Süleymanpaşa İlçesinin içme suyu ihtiyacının %40´lık gibi yüksek bir oranını karşılayacak olan içme suyu tesislere hizmete girdi.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa; “Süleymanpaşa ilçemizin içme suyu ihtiyacını karşılayan bu tesisimiz bizim için çok önemli. İçme suyunu bu bölgeden alıyoruz ve Süleymanpaşa´ya iletiyoruz. 1. Etap inşaat kapsamında bu bölgede bulunan içme suyu kuyuları, içme suyu depoları, içme suyu terfi merkezleri ve bölgeyi birbirine bağlayan içme suyu isale hattı çalışmaları yapılmıştır. Nisan 2016 yılında temellini attığımız tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Yapılan iş kapsamında; İçme suyunu temin ettiğimiz10 adet kuyunun binaları yapıldı. Suyun bir kısmı Ergene nehrinin öteki tarafından gelmekteydi. Bu suyu iletmek için Ergene Nehri üzerinden 32 metre genişliğinde 7 metre yüksekliğinde bir köprü inşa ettik. İsale hattımız tamamen köprü üzerinden geçiyor. Elektrikle ilgili sıkıntılar vardı. Burada bir adet modern beton köşk trafo binası yaptık. 1 adet yeni Terfi Merkezi yaptık. 4 adet 650 m3/saat motopomp ve yumuşak yol vericili kontrol panosu imalatı yapıldı. En önemlisi de akıllı su yönetim, uzaktan kontrol ve haberleşme sistemimiz olan  SCADA´yı burayla bağlantılı hale getirdik. Tüm bu imalatların bir parçası olan toplamda 5.118 metre içme suyu isale hattı yaptık. İsale hattımızda son teknoloji ürünü olan duktil demir borular kullanıldı. Duktil boruların kullanım ömrü 100 yılı aşmaktadır. Yapılan bu çalışmalar sayesinde Süleymanpaşa İlçemize su temin eden tesislerimizin birinci etap inşaatını tamamlamış olduk. İkinci etap inşaatımız da; buradan içme suyunu alarak Süleymanpaşa´ya iletecek olan yaklaşık 30 km´lik isale hattı inşaatı olacaktır. En yakın zamanda 2.etap inşaatımıza da başlayacağız ve Süleymanpaşa içme suyu isale hattını tamamen yenilemiş olacağız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu yatırımın Süleymanpaşa ilçemize hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Yaptığımız bu yatırımla büyük bir riski ortadan kaldırdık. Süleymanpaşa´ya su ileten, Ergene Nehrinin altından geçen isale hattı, artık nehir üzerine inşa edilen köprüden geçiyor. Ergene nehrinin kirliliği ortada. Bu riskten vatandaşlarımızı kurtardık. Yapılan bu yatırım sayesinde enerji maliyetlerimiz de düşecektir ve içme suyu kalitemiz daha da artacaktır. Bütün TESKİ çalışanlarına, en üst kademesinden en alt çalışanına kadar hepsini kutluyorum, tebrik ediyorum. TESKİ olarak hedefimizi koyduk. Gün gelecek TESKİ kendi barajını da inşa edecektir. Yapılan bu yatırımın herkese hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından Süleymanpaşa İlçesi Sarılar İçme Suyu Tesislerinin açılış kurdelesi kesildi ve inşa edilen tesisler incelendi. İncelemeler sırasında eski içme suyu depolarının haline dikkat çekildi. Yapılan yeni içme suyu depolarının herkese örnek teşkil etmesi dilendi.

TEKİRDAĞ SAĞLIKLI İÇME SUYUNDA ÖRNEK İL

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerindeki içme suyu çalışmalarını kapsayan “Yerel Yönetimlerde Su Güvenliği Bölgesel Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

Toplantı boyunca Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinde sağlıklı içme suyu temini, içme suyunun vatandaşa ulaştırılma süreci ve çevre faktörleri konuları detaylı olarak görüşüldü.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun verilerine göre Tekirdağ son 4 yılda içme suyu kalitesini önemli ölçüde arttırdı. TESKİ´nin temin ettiği içme suyundaki yüksek kaliteyi beraberinde getirmiştir, ayrıca diğer illere göre kalite bakımından en ön sıralardadır. Toplantıda bu konu vurgulanarak TESKİ´ye Halk Sağlığı Kurumu yetkililerince teşekkür edildi.

TESKİ´nin içme suyu kalitesinin artmasındaki en büyük etkenlerden bazıları, içme suyu depolarının bakım ve onarımlarının yapılmasıdır. Atıl durumda ve bakıma ihtiyacı olan tüm içme suyu depoları özenle bakım ve onarımdan geçirilerek, dezenfeksiyon işlemlerinin yapılması da devam etmektedir. TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa alınan bu sonuçlardan memnun olduğunu, her zaman “Suyumuz Vizyonumuzdur” felsefesi ile hareket ettiklerini ve bu çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirtti.

TESKİ DOĞA SPORLARININ DESTEKÇİSİ OLDU

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şubesi üyeleri, “Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma ve İstiklal Yolu Yürüyüşü” ne katıldı. 15 kişilik bir grup ile Tekirdağ´ı temsil eden dağcılar, Türkiye´nin birçok yerinden katılım sağlayan toplam 200 kişilik bir grup ile yürüyüş yaptı.

Milli Mücadele yıllarında şehit olan ecdadımızın yaşadığı duyguları bir nebze olsun yaşamak ve ülkemizin birlik ve beraberliğine gasp eden, asker, polis ve masum vatandaşlarımızı hedef alan terör örgütlerine karşı dur demek için, İnebolu´dan Kastamonu´ya kadar yüründü.

TESKİ Genel Müdürlüğü yapılan bu yürüyüşe başından sonuna kadar destek oldu, desteğini hiç esirgemedi. Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Gündoğdu, TESKİ Genel Müdürü Sayın Dr.Şafak Başa´yı makamında ziyaret etti. TESKİ Genel Müdürlüğünün “Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma ve İstiklal Yolu Yürüyüşü” etkinliğine vermiş olduğu desteklerden dolayı, Genel Müdür Başa´ya teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca desteklerinden ötürü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Müdür Başa ve Genel Müdür Yardımcısı İ.Feyzi Ünal´a ayrı ayrı teşekkür etti. Genel Müdür Başa da, böylesine anlamlı bir organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, yaptıkları yürüyüşten dolayı dağcıları tebrik etti ve TESKİ olarak bu tür sosyal projelere desteklerinin süreceğinin müjdesini verdi.

TESKİ SU SAYAÇLARI TEST VE KALİBRASYON İSTASYONU HİZMETE GİRDİ

TESKİ Su Sayaçları Test ve Kalibrasyon İstasyonu, TESKİ Genel Müdürlüğü Ek Hizmet Binasında hizmete girdi.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa; “Trakya Bölgesinde bir ilk olan, tam otomatik bilgisayar kontrollü hassas ölçüm yapabilen Su Sayaçları Test ve Kalibrasyon İstasyonumuz su sayaçlarını test etmeye başlamıştır. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2 adet personelimiz bu istasyonda görev alacaktır. Görevli personelimiz gerekli eğitimleri almıştır. Aldıkları eğitim sonucunda Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü onaylı Ölçü ve Ölçü Aletleri Tamir ve Ayar Yetki Belgeleri de alınmış oldu. Su Sayaçları Test ve Kalibrasyon İstasyonumuz 10 adet su sayacını aynı anda test ederek, elektronik ortama sonuçları kaydetmekte, sonuçlar bilgisayar çıktısı olarak aboneye verilmektedir. Yılda yaklaşık 2400-2500 adet itirazlı veya arızalı su sayacının TESKİ tarafından test işlemlerinin yapılması planlanmaktadır. Ayrıca istasyonumuz sadece TESKİ abonelerinde değil, çevre il ve ilçe belediyelerinin abonelerine de hizmet verecektir. Yeni açılan istasyonumuzda abonelerin, yüksek tüketim itirazları, sayaç arıza bildirimleri hızlı bir şekilde test edilerek çözüme kavuşturulacak ve abonelerimizin mağduriyeti giderilecektir.

TESKİ olarak diğer su ve kanalizasyon idarelerinde ne hizmet varsa, hepsini kurumumuza taşıyoruz. Kurumsallaşma yolunda TESKİ olarak mesafe alıyoruz. Su Sayaçları Test ve Kalibrasyon İstasyonunun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16