Tarih: 02.02.2018 13:03

TEKİRDAĞSPOR´UN KURTARICISI

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağspor´un uzun zamandır yaşadığı başkan sıkıntısı son buldu.

Tekirdağspor son dönemde yaşadığı başkan sıkıntısı ve maddi yetersizlikler nedeni ile yok olma evresine geldi. Takımın başına gelen başkanlar maddi sıkıntılar yüzünden Tekirdağspor´u bırakarak takımı kaderine terk etti.

Yapılan Tekirdağspor Kongresi ile Tekirdağspor´u yok olmaktan kurtaran İş adam Salih Canikli  Tekirdağspor´un yeni başkanı oldu.

‘´Tekirdağspor´a yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar helali hoş olsun´´ diyerek konuşmasına başlayan Tekirdağspor´un yeni başkanı Salih Canikli ; Biz bu takıma yönetim ve yönetim kurulu olarak değil tüm Tekirdağ ve Tekirdağspor sevdalıları olarak buradayız.  Biz sizlerden alacağımız güç ile beraber takımımızı bu sene ligde tutmaya çalışacağız sonrada Tekirdağ´ı bir futbol kenti yapmak için mücadele edeceğiz. Hep beraber Tekirdağspor´u layık olduğu yere getireceğiz.´´ dedi.

Whatsapp Grubu Kuruluyor

Tekirdağspor da göreve geldiği ilk dakikalar da bir ilke adım atan Başkan Salih Canikli ‘´ Tekirdağspor adına whatsapp grubu kuracağız. Tekirdağspor sevdalıları ile ortak haberleşme alanımız olacak. Burada Tekirdağspor ile dilekleri olan, projeleri olan, yorumları olan herkesi dinleyeceğiz. Tekirdağspor sevdalılarına her zaman kulübümüzün kapısı kapısı açıktır´´ dedi.

Tekirdağspor´un kurtarıcısı ilan edilen Salih Canikli´ye  Tekirdağ Olay Aktif Gazetesi olarak ‘´Hayırlı Olsun´´ diliyoruz.

HABER : SERAL BARIŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —