Tarih: 24.12.2015 11:33

TEKİRDAĞSPOR’A MİLYONLUK DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

TEKİRDAĞSPOR’A MİLYONLUK DESTEK

Tekirdağspor’a maddi destek sağlamak için iş adamları bir yemekte bir araya geldiler. Destek yemeğinde yaklaşık 1 milyon lira civarında para toplandı.

Bu yıl Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor’a ekonomik bakımdan sıkıntılı günler yaşaması dolayısıyla Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu’ya destek verdi. Tekirdağspor’a maddi destek sağlamak için iş adamları bir yemekte bir araya geldiler.

Özcanlar Köfte’de yapılan yemekte konuşan Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu, kulübün içinde olduğu durumu göreve geldiği günden bu yana yaşadıklarını, 3. Lig 1. Grup’ta ilk yarı oynanan maçlar sonunda şansız biçimde bazı maçları kaybetmesine rağmen takımın 29 puan ile play-off oynayacak takımlar sıralamasında olduğunu ilk yarıyı lider tamamlayan takım ile arada 6 puanlık bir fark olduğunu dile getirdi. 2. yarı maçlarının 10 Ocak 2016 tarihinde başlayacağını söyleyen Aydoğdu bu güne kadar takıma sponsor olarak destek sağlayanlara ve bu akşam düzenlenen destek yemeğine katılan herkese ayrıca teşekkür etti.

Daha sonra Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekilleri Metin Akgün, Ayşe Doğan, Mustafa Yel ve Tekirdağspor Komisyonu Başkanı Ahmet Büyükçelik de birer konuşma yaptılar. Vali Yardımcısı Çelik programda katılımcılara yaptığı konuşmada Tekirdağspor’a sahip çıkılmasını istedi.

Tekirdağspor’a destek yemeğine katılanlara gecenin sunuculuğunu yapan Gazeteci Ersin Bilmeç, programa katılan ve Tekirdağspor’a destek veren misafirleri masalarında tek tek ziyaret ederek verdikleri destek miktarlarını salonda bulunan herkesle paylaştı. Gecede bazı büyük holdinglerin yönetim kurulu kararıyla destek sağlayacaklarını açıkladılar. Destek yemeğinde yaklaşık 1 milyon lira civarında para toplandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —