Tarih: 18.08.2017 16:56

TEKİRDAĞ´IN GELECEĞİ İÇİN ADAYIZ

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ´da faaliyet gösteren Köşdere Lojistik ve Oğuzhan Otomotiv´in sahibi olan İsmail Köşdere, Kısam ayı içinde yapılması planlanan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TTSO seçimlerinin Tekirdağ için son derece önemli olduğunu ifade eden İsmail Köşdere, “Kasım ayı içerisindeTekirdağ iş dünyası, yeni başkanını seçecek. Tekirdağ ekonomisi için çok önemli bir seçim olacak. Kimin göreve geleceği gerçekten de son derece önemli. Ayrıca yönetimde kimlerin yer alacağının da dikkatle takip edilmesi gerekiyor. Başkan adaylarının listelerini belirlerken her kesimi temsil edecek isimlere yer vermeleri de büyük önem taşıyor. Mesela, bizim sektörümüzün son dönemde çok ciddi sorunları ortaya çıkıyor. Bu sorunları gündeme taşıyacak bir temsilci olmak için TTSO yönetiminde bulunmak istiyorum,” diye konuştu.

/resimler/2017-8/18/1657256435445.jpg

“YURDANUR´U DESTEKLİYORUM”

İsmail Köşdere, TTSO için başkan adaylığını açıklayan Mustafa Yurdanur´a destek vereceğini açıkladı. Yurdanur´un oda başkanlığı döneminde büyük projelere ve başarılara imza attığını hatırlatan Köşdere, “Mustafa Yurdanur, Tekirdağ TSO başkanlığı döneminde Tekirdağ´a çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Ortaya koyduğu projeler ve hizmetler ortadadır. Tekirdağ´ın geleceğine önemli katkıları olacağına inandığım için Mustafa Yurdanur´a destek vereceğim,” açıklamasında bulundu.

 “YÖNETİMDE YER ALMAK İSTİYORUM”

Taşımacılık ve otomotiv sektörünün sorunlarını gündeme getirerek bu sorunların çözülmesi için çabalayacak isimlere ihtiyaç olduğunun altını çizen İsmail Köşdere, “Söylediğim gibi, sektörümüzün önemli sorunları bulunuyor. Hızla büyüyen ilimizde taşımacılık sektörü çok önemli bir hale geldi.  Taşımacılık yapan firma sahipleriyle sürekli görüşerek, ne gibi sıkıntılar yaşadıklarını konuşuyor ve karşımıza çıkan problemleri nasıl aşabileceğimizi görüşüyoruz. Tekirdağ TSO´da yönetimde yer almak ve sektörümüzün Tekirdağ´daki sesi olmak istiyorum. Umarım bu isteğimi gerçekleştirebilir ve sektörümüzün Tekirdağ´da daha iyi koşullarda hizmet edebilmesinin önünü açabilirim,” dedi.

/resimler/2017-8/18/1658332374303.jpg

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —