Tarih: 28.04.2016 14:17

TEKİRDAĞ’DA ÖĞRENCİLER ONA EMANET

Facebook Twitter Linked-in

TEKİRDAĞ’DA ÖĞRENCİLER ONA EMANET

Uzun yıllardır Tekirdağ Merkez’de hizmet veren SS. 80 No’lu Namık Kemal Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi deneyimli şoför kadrosu, konforlu araçları ile tüm okullara servis imkanı sağlıyor. Öğrencilerin güvenle okullarına ve evlerine ulaşmalarını sağlayan ve kurulduğu yıldan beri velilerin en çok güven duyduğu kooperatif olan Namık Kemal Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin başkanı Serdar Bahtiyar, kooperatif hakkında bilgiler vererek tüm öğrencilerin ve çocukların 23 Nisan bayramını kutladı.

Uzun yıllardır Tekirdağ Merkez’de hizmet veren SS. 80 No’lu Namık Kemal Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi deneyimli şoför kadrosu, konforlu araçları ile tüm okullara servis imkanı sağlıyor. Kooperatif Başkanı Serdar Bahtiyar, kooperatifin faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.

GÜVENİN ADRESİYİZ

Bahtiyar yaptığı açıklamada, “Lüks servislerimiz, deneyimli araç sürücülerimiz, kaliteli ve donanımlı araçlarımızla yarınların ümidi çocuklarımızın güvenli bir şekilde evden okula, okuldan eve ulaşabilmeleri için yılların tecrübesi ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın güvenli ulaşımını tesis etmek amacıyla özenle çalışıyoruz. Yıllardır velilerimizin bize olan güveni de başarımızın ispatıdır,” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Bahtiyar ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili miniklere bir mesaj verdi. “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, her zaman daha iyisini hak ediyor,” diyen Kooperatif Başkanı Bahtiyar, “Tüm öğrencilerimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, daha nice coşkulu bayramlar geçirmemiz dileğiyle hepsine sevgilerimizi yolluyoruz,” açıklamasında bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —