Tarih: 16.05.2015 12:11

TEKİRDAĞ AYGUN’U İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

TEKİRDAĞ AYGUN’U İSTİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun seçim ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Çerkezköy’de Engelliler Haftası Yürüyüşü’ne katılan Aygun, Süleymanpaşa’da sanayi esnafı ve halkla bir araya geldi. Gittiği her yerde kendisine büyük ilgi gösterilen Aygun, CHP’nin Tekirdağ’da yerel seçimlerde 12-0 olduğu gibi 6-0 yapacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun seçim ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Çerkezköy ilçe ziyaretinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı ve Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun ilçedeki sorunları ve vatandaşların taleplerini dinledi. Aygun, Süleymanpaşa ilçesinde de sanayi sitesini dolaşarak esnafla dertleşti.

/resimler/2015-5/16/121339241.jpg

DURMAK NEDİR BİLMİYOR

Çerkezköy`de Sakatlar Derneği’nin düzenlediği Engelliler Haftası Yürüyüşüne katılan ve yürüyüş sonunda derneği ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı ve Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun, sakatların yaşadığı sorunlar hakkında Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya`dan bilgi aldı. Çetinkaya sakatların yaşadığı problemleri duyurabilmek için Ankara`ya giderek bir eylem gerçekleştireceklerini belirtti. Aygun da CHP iktidarında engelli vatandaşların engellerinin birer birer kaldırılacağını ifade ederek, Çetinkaya’ya aktif çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da da çeşitli temaslarda bulunan Aygun, Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Süleymanpaşa’nın mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Aygun’a ilgi büyüktü.

SOMA’YI VE ÇİFTÇİLERİ UNUTMADI

Öte yandan, kendisi de tarım sektörünün içinde yer alan Aygun, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü yayınladığı bir mesajla kutladı. Ziraat Yüksek Mühendisi Aygun, mesajında, “Ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, masamıza, soframıza ulaşan en güzel sebzenin, meyvenin, tahılın ve ekmeğin üretiminde alın teri döken, çaba harcayan ve emek sarf eden tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutluyor, ürünlerinin bereketli ve gerçek değerini bulacağı iyi bir gelecek temenni ediyorum,” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca 13 Mayıs 2014 tarihinde Soma’da meydana gelen maden kazasında 301 madencinin hayatını kaybetmesine de değinen Aygun, “13 Mayıs`ta her yerde acı vardı. Her aileye ateş düştü. Yaşanan bu facianın birinci yılına geldik. Bir avuç kömür için bir ömür veren maden işçilerini saygıyla anıyor, madenlerde şehit olan tüm madencilerimize Allah’tan rahmet, geride kalan kederli ailelerine de baş sağlığı ve sabırlar diliyorum,” açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —