Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Tekirdağ’a bir seçkin imza daha: HOPSACK BISTRO

Tekirdağ’da Tekira AVM içinde hizmet veren Bistro, tepeden tırnağa yenilenerek, HOPSACK adı ve yepyeni bir konseptiyle açıldı.

EKONOMİ 4.08.2015 15:53:31 0
Tekirdağ’a bir seçkin imza daha: HOPSACK BISTRO

Tekirdağ’a bir seçkin imza daha: HOPSACK BISTRO

BISTRO, BAYRAĞI HOPSACK’E TESLİM ETTİ

Tekirdağ’da Tekira AVM içinde hizmet veren Bistro, tepeden tırnağa yenilenerek, HOPSACK adı ve yepyeni bir konseptiyle açıldı. AVM saat 22.00’da kapansa da kapıları ve mutfağı gece saat 2’ye kadar açık kalan Hopsack’te dünya mutfağının en seçkin lezzetleri harika sunumlar eşliğinde masanıza geliyor. Kısa sürede büyük ilgi gören yeni konsepti, Hopsack’in ortakları Adnan Sevim ve Nevra Tanrıverdi ile gerçekleştirdiğimiz röportajda sizler için konuştuk.

Tekirdağlıların yıllardır şikâyeti hiç değişmez. Eğlenmek, biraz kafa dinlemek, stres atmak, dostlarla keyifli vakit geçirmek ve bunun yanında en kaliteli hizmeti almak için sık sık İstanbul’un bilinen mekânlarının yolunu tutan Tekirdağlılar, kendi şehirlerinde böyle mekânların olmayışından dert yanarlar. Tekirdağ’ı bistro kültürü ile tanıştıran, hem yemek yenebilecek hem hoş vakit geçirilebilecek ve bunların yanında kendinizi evinizde hissettirebilecek rahatlıkta ve birinci sınıf hizmet sunan Bistro Cafe-Bar, HOPSACK adıyla, yeni yüzü ve yeni konseptiyle Tekirdağlılara bambaşka bir deneyim sunuyor.

KENDİ MÜDAVİMLERİNİ YARATTI

Hopsack, Ramazan Bayramı’nda hizmete girmesine rağmen, birkaç haftada kendi müdavimlerini yaratmış durumda. Hopsack’in sahibi Adnan Sevim, Hopsack macerasının nasıl başladığını bakın nasıl anlatıyor: “Ben aslında işletmeci kökenli birisi değilim. Ülke çapındaki bir bayan çorabı firmasının Türkiye Kiralama Müdürü olarak o sektörde 17 yıl hizmet verdim. Ancak hayalimdeki meslek hep buydu. Bana bu yola çıkarken işletmecilikte deneyimsiz olduğumu, bu yüzden başarılı olamayacağımı söylediler. Oysa ben Türkiye’nin her yerinde sayısız restoranda, barda, kafede bulundum ve hep en iyi mekânları tercih ettim. Bu sebeple kaliteli bir mekânda nasıl hizmet verilmesi gerektiğini, en önemlisi, kendimi nasıl bir mekânda rahat ve keyifli hissedebileceğimi çok iyi biliyorum. Ben işletme tecrübesi eksiğimi, profesyonel bir müşteri olarak kapattım. Hopsack de bu felsefe ile ortaya çıktı. Daha önce Bistro ile Tekirdağlıların hizmetindeydik. Ancak Bistro, gerçekleştirmesi gereken misyonunu yerine getirmişti ve hayalimizdeki hizmeti o konsept içinde veremeyeceğimizi düşünmeye başladık. Böylece baştan aşağı yenilenerek Hopsack’i hayata geçirdik.”

Hopsack’te batılı ülkelerdeki “pub” kültürünün de seçkin bir örneğini sunmayı hedeflediklerini ifade eden Sevim, “Bu sezon Türkiye Süper Ligi maçlarını misafirlerimizle birlikte izlemek istiyoruz. Batıda birçok ülkede futbol tutkusu mekanları da etkileyerek kendi kültürünü yaratmış durumda. İnsanlar bir yandan içkilerini yudumlayıp diğer yandan eşleriyle, yakınlarıyla sohbet edebiliyorlar. Bu nezih ortamda misafirlerimizin medeni bir şekilde takımlarını destekleyerek o heyecanı bizimle paylaşmalarını çok istiyoruz. Ligin başlamasını iple çekiyoruz,” dedi.

GECE 2’YE KADAR AÇIK

Hopsack, bir mekânı tercih ederken dikkat ettiğiniz her unsuru kalitenin sınırlarını zorlayarak karşılamayı başarıyor. Dünya mutfağının en seçkin örneklerini Hopsack’in menüsünde bulmak mümkün. Çin, Meksika, Fransız mutfaklarının en popüler ürünlerinin yanı sıra kendine has lezzetlerini de sizlere sunmayı garanti ediyor. Hopsack’in diğer ortağı Nevra Tanrıverdi de Hopsack’in Tekirdağ’da çok önemli bir ihtiyacı karşılayacağına inandığını ifade ederek, “Hopsack’in hayata geçirilmesi 2 yıllık bir planlamanın sonucudur. Biz bu konseptle kaliteli hizmeti Tekirdağ’da talep eden ancak karşılığını bulamadığı için Çorlu’ya ya da İstanbul’a giden misafirlerimizin beklentilerini yerinde karşılamayı hedefliyoruz. Diğer yandan, Alışveriş merkezleri malumunuz saat 22’de kapılarını kapatır. Buralar kaliteli hizmetin verildiği, talep edildiği ancak saat sorunu yaşayan yerlerdir. Biz bu sorunu Hopsack’te aşmayı başardık. Hopsack, gece saat 02:00’ye kadar mutfağıyla birlikte Tekirdağlılara hizmet ediyor. AVM’nin kapanış saati olan 22’den sonra dışarıya açılan kendi kapımızla misafirlerimize menümüzde olan her ürünü, menümüzde göründüğü sunumuyla servis ederek en kaliteli hizmeti sunmayı vaat ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

DÜNYA MUTFAĞINDAN SEÇKİN ÖRNEKLER

Hopsack’in sadece bir başlangıç olduğunu vurgulayan Adnan Sevim, “Biz Bistro ile Tekirdağ’da Restoran-Cafe-Bar konseptini tanıtmayı amaçlamıştık ve bunu başardık. Bu anlamda o konsept misyonunu gerçekleştirmiş oldu. Şimdi Hopsack ile bunu bir adım öteye taşıyoruz ve kaliteli sunumu, dünyanın en önemli mutfaklarının en güzel lezzetleri ile bir araya getiriyoruz. Hopsack’te rakı dışında bilinen bütün içeceklerin servisini yapıyoruz. Tekirdağlıların artık bu tatları uzaklarda aramasına gerek yok. Çünkü hepsini yanı başlarında bulabilecekler. Hopsack, aynı zamanda ister kafa dinlemek, ister sosyalleşmek, ister misafir ağırlamak olsun, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek özel köşelerle hizmet veriyor. Tekirdağ’ın elit diye tabir edebileceğimiz mekânlara ihtiyacı var. Bu anlamda Hopsack bir öncü niteliği de taşıyor. Biz Hopsack projesini sadece Tekirdağ le sınırlandırmayı asla düşünmedik. Bütün çalışmalarımız alt yapımızı oluşturmaya, kurumsallaşmamızı tamamlamaya ve şubeleşerek çoğalmaya yönelik olarak yapılıyor. Hopsack markası, Tekirdağ’ın sınırlarını çok kısa sürede aşarak Trakya’nın en bilinen ve en çok tercih edilen markası olacak ve İstanbul’un en seçkin mekânları ile yarışan bir seviyeye ulaşacak,” diye konuştu.

Nevra Tanrıverdi ise Hopsack markasının hikâyesini şu sözlerle anlattı: “Hopsack kelime anlamı olarak çuval demek. Eskiden kullanılan kahverengi şeker çuvallarına bu isim verilirmiş. Biz de misafirlerimize kendi ürettiğimiz ekmeğimizi, kendimize has bir sunumla minik hopsack’lerin yani çuvalların içinde servis ediyoruz. Bu Hopsack’in kendine haz özelliklerinden yalnızca bir tanesi. Biz 2 yıl boyunca bu konsepti tasarlarken, öncelikle Trakya’da yeme-içme kültürüne sahip insanları kendimize hedef kitle olarak belirledik. Yeme-içme bir ihtiyaç olduğu kadar, her topluluğun kendine has olarak geliştirdiği bir kültürdür aynı zamanda. Biz de farklı dünya mutfağı örnekleri ile misafirlerimize hem damak tatlarına uygun lezzetler sunmak hem de farklı kültürleri tanımaları için imkân sağlamak istiyoruz. Açılmamızın üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen, hedef kitlemize ulaşmayı başardığımızı söyleyebilirim. Bunu bize gelen tepkilerden, memnuniyetlerini dile getiren misafirlerimizden, kısa sürede oluşmaya başlayan müdavim kitlemizden anlayabiliyoruz.”


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
5.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16