Tarih: 07.07.2023 08:39

TEKİRDAĞ NİHAYET OTO CENTER VE OTO PAZARINA KAVUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi, Yüzüncüyıl Mahallesi Çevre Yolu üzerinde 59 Oto Tek Galericiler Sitesi ve Oto Pazarı adıyla 16 Temmuz’da yapacağı açılışın heyecanını yaşıyor.

Uzun zamandır gündemde olan şehir içinde ki galerilerin taşınmasına yönelik düzenleme yürürlüğe girdikten sonra Tekirdağ’da da güzel bir proje için düğmeye basılmıştı.

Söz konusu uygulama kapsamında artık şehir içindeki işyeri ve konut ruhsatlı yapıların altında oto galeri açılamayacağı kanunlarla belirlenmişti.

Açılmış olanlar ise yönetmelikle gösterilen yerlere taşınması için kanun maddesi yürürlüğe girmişti.

Tekirdağ’da galericiler biraraya gelerek 59 Oto Tek isimli kooperatifi kurarak faaliyete soktu.

16 Temmuz’da açılışı yapılacak olan kooperatifin üyeleri bugünden büyük bir heyecan yaşıyor.

Modern sitenin içerisinde oto galeri, oto yıkama, ekpertiz, cam film ve seramik kaplama dükkanları ile oto pazarı mevcut.

SİTE İÇERİSİNDE OTOMOBİLE DAİR HERŞEY VAR

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi’nde 59 Oto Tek Galericiler Sitesi ve oto pazarı 16 Temmuz’da kapılarını müşterilerine açılış töreni ile hizmete sokuyor.

Galeri ve oto pazarı Trakya’da tek olma özelliği taşıyor. 59 dükkandan oluşan sitenin açılışında sürpriz sanatçılar sahne alacak. Yüzüncüyıl Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerindeki sitede 24 saat güvelik ve kamera sisteme var. 

Yine site içerisinde oto galeri, oto yıkama, ekspertiz, cam film ve seramik kaplama dükkanları, bay bayan tuvaletler, kantin, mescit mevcut. Yine site engelsiz bina olma özelliğini taşıyor.

DAĞ; ‘AÇILIŞA TÜM HEMŞERİLERİMİZİ DAVET EDİYORUM’

Kooperatif Başkanı Salih Dağ yaptığı açıklamada “Trakya’nın en modern ve tek galericiler sitesi ile oto pazarı 16 Temmuzda açılıyor. Bütün hemşerilerimizi açılışa bekliyorum. Sitemiz içerisinde bir de haftada bir gün halka açık oto pazarı mevcut. Güzel bir açılış hazırladık. Çok sayıda sanatçımız sahne alacak. Sitemizde 24 saat güvelik ve kamera sisteme var. Yine site içerisinde oto galeri, oto yıkama, ekspertiz, cam film ve seramik kaplama dükkanları mevcut. Vatandaş aradığı herşeyi burada bulacak. Kooperatifimiz çekici hizmeti de vermektedir.” dedi.

Site yönetimi şu isimlerden oluşuyor;

Başkan Salih Dağ, 

Başkan Yardımcısı Raif Uçak, 

Yön. Kur. Zekeriya Dağ, 

Hamdi Cam, 

Ercan Candan, 

Abdullah Karamavuş, Mustafa Maruk, 

Timur Akyel’den oluşuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —