Tarih: 10.12.2019 10:56

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Gazetecilerle buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne geçtiğimiz ay içinde Ordu ilinden atanan Mehmet Erduğan ve ilimize yeni atanan Medya, Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürü Süleyman Yıldırım cemiyetimizi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Erduğan´ı Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal ve Yönetimi karşıladı. Yapılan görüşmede; asayiş, trafik, basınla iletişim, emniyet müdürlüğünde gazetecilere tahsisi yapılan basın odası, emniyet personel sayısının yetersizliği, gece bekçilerinin katkıları, araç sayısı, devriye gezen ekip sayısının artırılması, emniyet müdürlüğünün bitirilip yeni adresine taşınılması, şu andaki emniyet müdürlüğünün bulunduğu alanın taşınılması durumunda nasıl değerlendirileceği, Emniyet müdürlüğünün kendi adına açtığı, Facebook, İnstagram gibi sosyal medya hesaplarının halkla buluşma noktasındaki faydaları, son hafta Çerkezköy ilçemizde yaşanan ve 32 tutuklunun olduğu “ilaç operasyon” dosyası gibi önemli dosyalar üzerinde görüşmeler gerçekleştirildi.

GENÇ YAZAR ROMANINI HEDİYE ETTİ

Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan´ın ziyaretinden sonra Genç yazar ve hukuk öğrencisi Eda Nur Işıksal´ın gazetecilere bir basın açıklaması ile yeni çıkardığı kitabının lansmanı vardı.

Bu lansman öncesinde derneğimize ziyarete gelen Emniyet Müdürüne genç yazar, Mehmet Erduğan adına imzaladığı romanını hediye etti.

Erduğan, bu sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu belirtirken, şunları da sözlerine ekledi;

“20 yaşında bir hukuk öğrencisinin 4 yıllık bir emekle bu kitabı yazması çok önemli, hukuk bölümünün zor bir bölüm olduğunu çok iyi biliyorum. 2 çocuk babasıyım ve bir çocuğum hukuk okudu. Hem böyle bir bölümü okuyup hem de bir roman yazmaya vakit ayırmak çok zor, fakat bir o kadar da gurur verici olmalı, genç yazarımızı kutluyorum” dedi.

/resimler/2020-1/2/1057506128207.jpg

İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET ERDUĞAN´IN ÖZGEÇMİŞİ

12.01.1969 tarihinde Gelibolu´da doğdu. Lise eğitimini Bursa´da, Üniversite eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladıktan sonra 1991 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Sırasıyla İstanbul, Bayburt, Bilecik, Bursa, Van, Bursa ve İstanbul İllerinde değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 26.10.2016 tarihli kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanı olarak atandı.

19.08.2017 tarihli müşterek kararname ile Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sayın Müdürümüz 20.09.2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.

İl Emniyet Müdürümüz evli ve 2 çocuk babasıdır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —