Tarih: 22.12.2016 13:42

TEKİRDAĞ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ YENİ YERİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Yeni hizmet binası açılışında  konuşma yapan Kooperatif Başkanı Ali Rıza Eti,  “Hürriyet Mahallesi, kooperatifimizin hizmet verdiği Süleymanpaşa ilçesinin yeni yapılanan bir bölgesidir. Bu bölge özellikle resmi kurumların yoğunlaştığı da bir bölge olma özelliğine sahiptir. Devlet kurumları, vergi daireleri, bankalar, okullar bu bölgeye taşınıyor. Bu lokasyonun tercih edilmesindeki en önemli etken, şehir içinde yaşanan trafik sıkıntısından uzak, ulaşımı kolay bir bölge olmasıdır. Biz de artık bize yetersiz gelen hizmet binamızdan bu bölgeye taşınarak hem resmi kurumlara yakınlaşıp çalışmalarımızı hızlandırmak, hem de modern, rahat ulaşılabilen, trafik ve park sorunu olmayan bir hizmet binasına sahip olmak için harekete geçtik,” dedi.

“TİTİZLİKLE ARAŞTIRDIK”

Eti, kooperatif çıkarlarını korumak adına ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, “Genel kurulumuz bize bu konuda yetki verdi ve araştırmalarımıza başladık. Uzun ve titiz çalışmalarımız sonucu hem konum olarak ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek hem de mevkiine göre oldukça makul fiyatlı iki katlı bir yer satın aldık. Giriş ve zemin kattan oluşan yeni hizmet binamız girişte 145, zeminde 150 metrekare olmak üzere 295 metrekarelik bir alana sahip. Bölgedeki gayrimenkul fiyatları düşünüldüğünde gerçekten oldukça makul sayılabilecek bir bedelle, 885 bin TL´ye yeni hizmet binamızı bünyemize katmış olduk,” diye konuştu.

Kooperatif Başkanı İla Rıza Eti´nin konuşmasının ardından sırasıyla Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Milletvekili Candan Yüceer, Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan, Ak Parti Milletvekili Metin Akgün, Ak Parti Milletvekili Mustafa Yel birer konuşma yaptı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği yeni hizmet binası açılışında konuşmaların ardından kurdele kesilerek hep birlikte yeni hizmet binası gezildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —