Tarih: 18.03.2020 06:31

Tekirdağ DSYB üyelerine Bulgaristan Plovdiv Agra 2020 fuarına gezi düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Ergin Durgun yaptığı açıklama; “Fuara gidecek üyelerimizi Malkara Şubemizden yolcu ettik. 3 gün süren Gezinin ardından Pazar akşamı Yunanistan üzerinden ülkeye geri dönüş yaptılar. Gezi kapsamında fuar alanı ve aynı zamanda eski bir Osmanlı şehri olan Plovdiv (Filibe) şehir turu gerçekleştirildi. Yunanistan´ın da Türkiye sınırına yakın bölgeleri gezilerek yenilen akşam yemeğinin ardından dönüş yapıldı. Geziye katılanlar arasında daha önce yurt dışına çıkanlar olduğu gibi ilk defa yurt dışına çıkanlar vardı. ‘Siz bu geziyi düzenlemeseydiniz kendi başımıza gidemezdik´ diyerek bu geziyi düzenlediğimizden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler, şahsıma ve birliğimize teşekkür ettiler. Birlik olarak bizde üyelerimizin memnun kalmasından mutlu oluyoruz. Talepler doğrultusunda gelecekte de yurt içi ve yurt dışı fuar gezilerimiz devam edecektir.” diye konuştu.

ŞARKÖY BULUŞMASI YAPILDI

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Ergin Durgun, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Birlik müdürü ve personelleri ile birlikte Şarköy İlçesi Birlik üyeleri ile ‘üye buluşması´ adı altında Şarköy ´de Kent müzesi toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantıda Birlik Başkanı Ergin Durgun üyelere Birliğin genel ve mali durumu hakkında bilgiler verdi. Birliğin, faaliyet ve hizmetlerini anlatarak değerlendirmelerde bulundu. Birlik ile ilgili gelecekteki hedeflerini açıkladı. Sonrasında üyelere söz verilerek üyelerin istek, talep ve önerileri dinlendi ve kaydedildi. Soru sorarak bilgi edinmek isteyen üyelere cevap verildi. Üyeler ile gelecekte olması istenilen faaliyetler ve hizmetler değerlendirildi.

Toplantıya katılan üyeler toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantıyı düzenlediği için Birlik Başkanı Ergin Durgun´a teşekkür etti.

Birlik Başkanı Ergin Durgun yaptığı açıklamada; “Katılım sağlayan üyelere teşekkür ederek, daha önceki yıllarda da yaptığımız gibi İlimizin diğer ilçelerinde de ‘üye buluşması´ adı altında toplantılar düzenleyerek üyelerimizle buluşacağız.  Ayrıca üyelerimizle yaptığımız toplantılarda talepleri alıyoruz ve bu talepler doğrultusuna çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —