Tarih: 14.02.2020 07:25

Tekirdağ DSYB den Üyelerine Yurt Dışı Schengen Vizesi Hizmeti

Facebook Twitter Linked-in

Gün geçmiyor ki Tekirdağ Dsyb´de yeni bir hizmet duymayalım!

Kendini üyelerine hizmete adamış Birliğin Veteriner Hekim olan genç Başkanı Ergin Durgun üyelerine yaptığı hizmetler de kendisi ile yarışıyor neredeyse. Kendisinin yaptığı açıklamada ‘‘ üyelerinin yurtdışı vize başvurularını Birlik tarafından yaptıklarını bir Seyahat acentesi ile ya da aracı bir kurum ile çalışmadıklarını böylece üyelerine piyasa şartlarından daha uygun fiyata yurtdışı vizesi hizmeti sağladıklarını söyledi. Ayrıca personele verdiğim talimat ile personelim vize başvuru evraklarının hazırlanmasından, formların doldurulmasına kadar birebir üyelerimize yardımcı oluyor ´´ dedi.

Birlik olarak önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz Yunanistan Selanik AGROTICA Tarım Fuarı ve Bulgaristan Plovdiv AGRA Tarım Hayvancılık Fuar gezilerine katılacak üyelerimiz için şuan da vize başvurusu yapıyoruz.

Birlik Başkanı DURGUN bağlı olduğumuz Edirne´deki vize merkezine üyelerimizin ulaşımını personelimiz eşliğinde birliğimiz tarafından ek bir ücret talep etmeden sağlıyoruz. Üyelerimizin her zaman yanındayız. Hizmetlerimiz artarak devam edecek diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —