Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2´NCİ HİZMET DÖNEMİNE DEV PROJELERLE GİRİYOR

Başkan Kadir Albayrak´ın çizdiği vizyon doğrultusunda ilk beş yıllık hizmet dönemini hizmet ve yatırımlarla dolu dolu geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2´inci hizmet dönemine yeni prestij projeleriyle girmeye hazırlanıyor.

GÜNDEM 20.02.2019 12:47:11 0
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2´NCİ HİZMET DÖNEMİNE DEV PROJELERLE GİRİYOR

Başkan Kadir Albayrak´ın çizdiği vizyon doğrultusunda ilk beş yıllık hizmet dönemini hizmet ve yatırımlarla dolu dolu geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2´inci hizmet dönemine yeni prestij projeleriyle girmeye hazırlanıyor.

Tamamlanan Projelerin Açılışları Gerçekleştirilecek
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yakın bir zamanda yapımı tamamlanan dev projelerin açılışlarını gerçekleştirecek. Hizmete sunulacak yatırımlar arasında Malkara Çavuşköy Et Kombinası, Çerkezköy Kültür Merkezi, Çerkezköy Kent Park 2´inci Etabı ve Şarköy Cemevi bulunuyor.
2´inci hizmet dönemi için hazırlanan projeler arasında Süleymanpaşa Merdiven Park, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali, Ergene Aşevi ve Sağlık Birimi, Kapaklı Engelli Yaşam Merkezi ve Malkara İtfaiye İstasyonu gibi projeler yer alıyor.

Başkan Albayrak: “Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”
Tamamlanan, devam eden ve gerçekleştirilecek projelerle ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Geride bıraktığımız süre içerisinde insan odaklı bir hizmet modeli ortaya koyduk. Tekirdağ bu hizmet modeli ile büyüyor ve gelişiyor. 2´inci hizmet döneminde hizmetlerimiz artarak devam edecek,” dedi.

MALKARA ÇAVUŞKÖY ET KOMBİNASI HAYVANCILIĞA CAZİBE KAZANDIRACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Başkan Kadir Albayrak´ın ortaya koyduğu tarım ve hayvancılık vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen Malkara Çavuşköy Et Kombinası Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.
2019 yılı Mart ayında açılışı gerçekleştirilecek olan Malkara Çavuşköy Et Kombinası, Trakya belgesinde hayvancılığa cazibe kazandırmasının yanı sıra istihdam imkânları sunacak ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin en büyük projeleri arasında yer alan Malkara Çavuşköy Et Kombinası, büyüklük ve kapasite bakımından Trakya´nın en büyük, Türkiye´nin ise 2´inci büyük tesisi olma özelliğine sahip.
10 binadan oluşan, toplam 29.187 metrekare inşaat alanına sahip Malkara Çavuşköy Et Kombinası´nın inşaat çalışmaları tamamlandı. Kesim ve et işleme makinelerinin kurulumunun artından tesis faaliyete geçirilecek.

MERDİVEN PARK PROJESİ SÜLEYMANPAŞA´NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
Kurulduğu tarihten bu yana 11 ilçede görülmemiş büyüklükte projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2´inci 5 yıllık hizmet dönemine yeni ve modern projelerle girmeye hazırlanıyor.
Tekirdağ´ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirme idealiyle çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesinin çehresini değiştirecek Merdiven Park projesini hayata geçirecek.
Merdiven Park ile ilgili kamulaştırma işlemleri tamamlandı ve Edirne Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge kurulundan proje onayı alındı. Yakın bir zamanda Merdiven Park´ın yapımına başlanacak.
Merdiven Park projesi kapsamında Tekirdağ tarihi kent merkezi içerisinde yer alan merdivenli yolda yapılacak çevre düzenlemesi ile kültürel dokunun korunması ve yaşatılması hedefleniyor. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Katlı Yeraltı Otoparkı ile sahil arasında bağlantı sağlanacak.
4.135 metrekare alana sahip, modern ve estetik tasarımlı Süleymanpaşa Merdiven Park bünyesinde, bitkiler için teraslar, kurakçıl peyzaj düzenlemesi, sahanlıklarda dinlenme ve seyir yerleri yapılacak. Engellilerin ihtiyaçları gözetilerek hazırlanan projede yürüme engelliler için rampa, görme engelliler için uyarıcı taşlar yer alacak. Ayrıca Merdiven Park bünyesinde büfe ve kafe için özel alan oluşturuldu.

ÇERKEZKÖY KENT PARK 2´NCİ ETABI TAMAMLANIYOR
Çerkezköy Kent Park 1´inci Etabını 2018 yılında hizmete sunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, projenin 2´inci Etabını da büyük ölçüde tamamladı. Çok yakında Çerkezköy Kent Park 2´inci Etap açılışı gerçekleştirilecek.
Çerkezköy´ün Çehresini Değiştiren Dev Proje
35 bin metrekare alana sahip Çerkezköy Kent Park 2´nci etabında kuru havuz, çocuk oyun alanları, açık hava gösteri alanları, kaykay pisti, spor sahaları, engelsiz temalı park alanı, koşu yolu, bisiklet yolu, restoran, cafe, satış büfeleri, köprü aydınlatması, kent mobilyaları ve WC yer alıyor.

ÇERKEZKÖY KÜLTÜR MERKEZİ TÖRENLE HİZMETE SUNULACAK
Tekirdağ´ı kültür ve sanatın merkezi haline getirme idealiyle hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Ergene ilçelerinde kültür merkezleri inşa ediyor.
Güçlü sanayisi ile hızla büyüyen ve gelişen Çerkezköy ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern ve estetik tasarımlı Kültür Merkezi inşa edildi.
Çerkezköy´e bağlı İstasyon Mahallesi´nde bulunan, toplam 12.674 metrekare inşaat alanına sahip Kültür Merkezi, bodrum kat, zemin kat ve 2 normal kat olmak üzere toplan 4 kattan oluşuyor.
Çerkezköy Kültür Merkezimiz bünyesinde 735 kişilik konferans salonu, 200 araçlık açık otopark yeri, idari birimler, kafeterya, 9 sanat atölyesi, 238 kişilik tiyatro salonu, sergi salonu, 195 kişilik sinema salonu, fotoğrafçı, teknik kütüphane, 87 kişilik sinema salonu, büfe, çiçekçi, 5 derslik ve 4 sanat sınıfı yer alıyor.

KAPAKLI İLÇESİ KÜLTÜR MERKEZİ´NE KAVUŞUYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kapaklı Kültür Merkezi, kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanıyor.
Toplam 15.931 metrekare inşaat alanına sahip Kapaklı Kültür Merkezi bodrum kat, zemin kat ve 2 normal kat olmak üzere toplam 4 kattan oluşuyor.
Kapaklı Kültür Merkezi bünyesinde 90 araçlık kapalı otopark, balo salonu, pilates salonu, kafeterya, Türk hamamı, dinlenme salonu, 5 masaj salonu, sergi salonu, çok amaçlı salon, sergi salonu, SPA merkezi, sanatçı odaları, ticari alan, sauna, 3 cep sineması, kütüphane, ticari alan, kafe – restoran, fotoğrafçılık atölyesi, kafe – teras, müzik atölyesi, derslik, 4 süit yatak odası, tiyatro atölyesi, derslikler, derslik atölyesi ve öğretmenler atölyesi yer alacak.

MURATLI YÜZME HAVUZUNDA GELECEĞİN YÜZÜCÜLERİ YETİŞECEK
Spor ve sporcunun dostu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilmekte olan Muratlı Yüzme Havuzu, düzenlenecek açılış töreni ile halkın hizmetine sunulacak.
Toplam 5.150 metrekare inşaat alanına sahip Muratlı Yüzme Havuzu bünyesinde spor salonu, sauna, masaj salonu, dinlenme salonları, soyunma odaları, sığınak, yüzme havuzu, idari odalar, tribünler ve oyun salonu yer alıyor.

BÜYÜKŞEHİR´DEN ÇORLU´YA YENİ VE MODERN OTOBÜS TERMİNALİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali´nin ihalesi yapılmış ve şantiye alanında hafriyat çalışmalarına başlandı.
Hıdırağa Mahallesi sınırları içerisinde Çevre Yolu´na yakın bir konumda, 51.084 metrekare alan üzerinde 17.363 metrekare kapalı alan olacak şekilde inşa edilecek Çorlu Otobüs Terminali, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yerleşkeler Terminali olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde 20 gişe, giden ve transit yolcu katında 30 peron, giden yolcu katında 10 peron ve 20 otobüs bekleme cebi bulunuyor. Çevre Yerleşkeler Otobüs Terminali´nde ise 10 gişe yer alıyor. Ayrıca terminal bünyesinde danışma, polis, zabıta noktaları, banka, ATM´ler, araç kiralama, PTT, kargo, emanet eşya büroları, 9 adet dükkân, sağlık birimi, kuaför, pastane, büfeler, otobüs bakım atölyesi, mescit, WC´ler, teknik hizmet birimleri, 110 araçlık misafir araç otoparkı, 26 araçlık servis, 32 araçlık işletme otoparkı ve taksi durağı da olacak.

KAPAKLI SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ VE ENGELLİ YAŞAM EVİ DERTLERE DERMAN OLACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Evi´nin projesi hazırlandı.
Toplam 3.225 metrekare inşaat alanına sahip Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Evi bünyesinde çok amaçlı salon, idari birimler, eğitmen odası, 3 atölye, bilgisayar odası, müzik odası, masaj odası, fizik tedavi odası, spor salonu, giyinme odaları, kafeterya, dükkân, sığınak, teknik birimler ve 8 araçlık kapalı otopark yer alacak.

ERGENE AŞEVİ VE SAĞLIK BİRİMİ VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında Ergene Aşevi ve Sağlık Birimi projesini hayata geçirecek
500 kişi kapasiteli Ergene Aşevi ve Sağlık Birimi´nde çok amaçlı salon, mutfak, bağış için gıda bankası, kafeterya, sağlık birimi tedavi odaları, fizik tedavi odası, yaşlı kontrol odaları ve idari birimler yer alacak.

MALKARA´YA YENİ İTFAİYE İSTASYONU KAZANDIRILACAK
Yangın ve afetlerde gerekli müdahalelerin daha hızlı ve etkin bir şekilde yapılabilmesi amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara ilçesine yeni bir İtfaiye İstasyonu kazandırılacak.
Malkara İtfaiye İstasyonu´nda 4 büyük itfaiye aracı ve 2 küçük itfaiye aracının girebileceği hacimde bir garaj, 7 idari ofis odası, yemekhane, duş bölümü, 1 derslik ve teknik birimler yer alacak.

 /resimler/2019-2/20/1248498707189.jpg/resimler/2019-2/20/1249016207353.jpg/resimler/2019-2/20/1249132457583.jpg/resimler/2019-2/20/1249259332828.jpg/resimler/2019-2/20/1249368708086.jpg/resimler/2019-2/20/1249545270964.jpg


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16