Tarih: 23.03.2018 17:29

TEKİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANLARI MEHMETÇİĞİMİZE DESTEK İÇİN SINIRDA

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ il ve ilçe  Belediye Başkanları, Zeytindalı Harekatında görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla sınıra gitti. 

Teröre ve terör örgütlerine karşı dün olduğu gibi bugün de canı pahasına mücadele eden Mehmetçiklerimize destek olabilmek için Gaziantep ve Hatay´a giden Tekirdağ belediye başkanları, Tekirdağ eski valisi ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya´yı makamında ziyaret ettiler. Tekirdağ Başkanlar heyeti, Türk Ordusu tarafından Suriye sınırlarında sürdürülen operasyonlar ve çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. 

  

Heyet 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı ziyaretinde bulunan belediye başkanları ziyaretin ardından  Hatay Hassa´ya giderek temaslarını burada da sürdürdü. Kontrol noktasında görevli Mehmetçiklerimizi ziyaret eden heyet daha sonra Hassa İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Hassa Kaymakamı Yusuf Turan ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Binbaşı Nuri Dilek ve personeli ile bir araya geldi. Heyet burada yetkililerden İlçe Jandarma Komutanlığının Afrin´de ve sınırda görevli askeri personel ve bölgenin son durumu ile ilgili bilgi aldı ve kahraman ordumuza yürüttükleri operasyonlarda başarılar diledi ve Tekirdağ halkının sevgi ve selamlarını ilettiler. 

Hassa´dan Antakya´ya geçen Tekirdağ Belediye Başkanları heyeti daha sonra Afrin´de tuzaklanan el yapımı bombanın infilâk etmesi sonucu şehit düşen Hataylı Piyade Sözleşmeli Er Hasan Kadir Demiral´ın cenaze törenine katıldı. 

Temasların sonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi´nde Belediye Başkanvekili Selim Matkap´ı ziyaret eden heyet daha sonra Hatay Valisi Erdal Ata ile makamında bir araya geldi. Tekirdağ Başkanlar heyeti temaslarını burada tamamlayarak Tekirdağ´a döndü. 

/resimler/2018-3/23/1731106070833.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —