Tarih: 05.02.2018 16:30

Tekirdağ Annelerine Çocuklarla Etkili İletişim eğitimi verildi

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Anneleri isimli sosyal medya topluluğunun işbirliği ile “Çocuklarla Etkili İletişim” konulu seminer düzenlendi.  

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi´nde gerçekleşen seminerde Çocuk Gelişim Uzmanı İdil Şengöz Tosun, çocuklarla etkili iletişim, anne-baba tutumları ve eğitimde ödül-cezanın yeri konuları ile ilgili önemli bilgiler verdi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, anne-baba-çocuk eğitimlerine bir yenisini ekledi. Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Anneleri isimli sosyal medya oluşumu ile birlikte “Çocuklarla Etkili İletişim” başlıklı bir seminer gerçekleştirdi. 

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi´nde gerçekleştirilen seminer öncesi konuşma yapan Tekirdağ Anneleri platformu temsilcisi Didem Akbaş Topuz, anne-baba-çocuk eğitimine verdikleri desteklerden dolayı Süleymanpaşa Belediyesine teşekkür etti. 

Seminere konuşmacı olarak Aile Danışmanı ve Çocuk Gelişim Uzmanı İdil Şengöz Tosun katıldı. Tosun, Çocuklarla Etkili İletişimAnne-Baba Tutumları ve Çocuk Eğitiminde Ödül ve Cezanın Yeri olmak üzere üç başlık altında çok önemli bilgiler paylaştı. Yaklaşık 2 saat süren seminer, anne-babaların soruları ile devam etti. 

Semineri Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da takip etti. Güral, seminer sonunda konuşmacı İdil Şengöz Tosun´a çiçek takdim etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —