Tarih: 19.11.2019 10:44

TEFOD Kurtuluşu sergi ile kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ´ın kurtuluşu törenleri kapsamında Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) tarafından “Kurtuluşunun 97. Yılında Tekirdağ Fotoğrafları Sergisi”nin açılış töreni yapıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi´nin desteğiyle gerçekleşen etkinliğin açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Dr. Özge Özkan, Nihal Deveci, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ÜZMEZOĞLU: “BÖYLE ANLAMLI BİR GÜNDE SERGİMİZİ AÇMAKTAN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ”

Hasan Ali Yücel Meydanında açılan sergide dernek üyelerinin Tekirdağ´ın farklı noktalarında çektiği fotoğraflar sergilenirken TEFOD Başkanı Halil İbrahim Üzmezoğlu yaptığı konuşmada; “Tekirdağ Fotoğraf Derneği olarak arkadaşlarımız ile birlikte şehrimizin güzelliklerini fotoğraflamaya çalıştık. Tekirdağ´ımızın kurtuluşunun 97. yılı gibi anlamlı bir günde sergimizi açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sergimizi gezen, bizlerle görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

FOTOĞRAFLARIN HİKAYELERİNİ PAYLAŞTILAR

TEFOD Başkanı Halil İbrahim Üzmezoğlu´nun konuşmasının ardından sergi katılımcılar ile birlikte gezilip fotoğrafların hikayesi fotoğraf sanatçıları tarafından paylaşılması ile sona erdi.

/resimler/2019-11/19/1047187226358.jpg

ÖZKAN: “ARKADAŞLARIMIZ BU SANATI BAŞARI İLE İCRA ETMİŞLER”

Sergi ile ilgili görüşlerini paylaşan Dr. Özge Özkan; “Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Fotoğraf çekmek de bir sanat. Arkadaşlarımız bu sanatı başarı ile icra etmişler. Şehrimizin dört bir yanından birbirinden güzel kareleri bizlerle buluşturdukları için hepsine teşekkür ederim.” diye konuştu.

DEVECİ: “HEPSİNDE BÜYÜK EMEK BÜYÜK ÖZVERİ VAR”

Sergideki fotoğrafları hayranlıkla incelediğini dile getirerek gazetemize özel konuşan Nihal Deveci; “Tek tek tüm fotoğrafları inceledim. Hepsinde büyük emek, büyük özveri var. Günümüzde tek tuşa basarak fotoğraf çekmenin kolaylığını yaşıyor gibi gözüksek de bizim yaptığımız sadece anı dondurmak. Anı yakalamak ise tam da burada yapılan şey.” İfadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —