Tarih: 15.03.2016 10:57

TABİP ODASI TEKİRDAĞ BASININI ÖDÜLLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

TABİP ODASI TEKİRDAĞ BASININI ÖDÜLLENDİRDİ

Tekirdağ Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği ödül töreninde, her yıl yapılan ilköğretim seviyesi resim yarışmasında dereceye girenlere, başarılı sağlık çalışanlarına ve sağlık alanında destek veren basın mensuplarına ödüller dağıtıldı. Olay Aktif Gazetesi adına ödül verilen gazeteci Necmi Işıksal törene katılamadığı için gazete adına ödülü Bahadır Yavaş aldı.

14 Mart Tıp Bayramı Ankara’da yaşanan patlama nedeniyle buruk kutlanıyor. Tekirdağ Tabip Odası, Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli aktivitelere imza attı. Bunların en önemlilerinden biri de Tekirdağ Yelken Kulüp’te gerçekleşen ödül töreniydi.

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz, konuşmasına Ankara saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başladı. Sağlık çalışanlarının sorunlarını farklı bir üslupla dile getiren Ayaz, törene katılan protokole teşekkür etti.

A PROTOKOL KATILDI

Ödül töreninde, Tabip Odası’nın her yıl düzenlediği ilköğretim resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere, başarılı sağlık çalışanlarına ve sağlık alanında destek veren basın mensuplarına ödül verildi. Ödül sahiplerine ödülleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz ve protokoldeki diğer isimler tarafından takdim edildi.

IŞIKSAL’A PLAKET

Olay Aktif Gazetesi adına ödül verilen gazeteci Necmi Işıksal törene katılamadığı için ödülü onun adına gazeteci Bahadır Yavaş aldı. Yavaş’a ödülü Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay takdim etti.

Ödül törenine iş nedeniyle katılamadığı için üzgün olduğunu dile getiren Işıksal, Tekirdağ Tabip Odası’na teşekkür ederek, ödülün kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade etti. Işıksal, “Bugün aynı zamanda benim doğum günüm. Bu açıdan benim için çok anlamlı bir ödül oldu. Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz’a ve gazetemizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum,” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —