Tarih: 23.08.2016 09:36

ŞENTOP´TAN SÜRPRİZ ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

ŞENTOP´TAN SÜRPRİZ ZİYARET

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili aslen Tekirdağlı olan Mustafa Şentop, beraberindeki heyetle birlikte gazetemize sürpriz bir ziyarette bulundu. Ziyarette Tekirdağ´ın hükümetten beklentileri ve yapılacak projeler konuşuldu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili aslen Tekirdağlı olan Mustafa Şentop, beraberindeki heyetle birlikte gazetemize sürpriz bir ziyarette bulundu. Gazeteci Necmi Işıksal´ın ağırladığı Şentop´a Ak Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar ve partililer eşlik etti.

IŞIKSAL KARAYOLLARINI SORDU

Ziyarette Tekirdağ´ın sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, Gazeteci Işıksal, şehir merkezine girerken solda bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü´ne ait büyük arazinin Karayolları´ndan alınarak Tekirdağ halkına kazandırılması gerektiğini söyledi. Işıksal, Karayolları´ndan alınacak araziye bir beş yıldızlı otel, alt kısmına halk plajı yapılmasının Tekirdağ´a çok büyük değer katacağını ifade ederek, “Bahsettiğimiz bölgeyle ilgili 28 yıldır yazıp çiziyorum. Buraya yapılacak beş yıldızlı otel ve Çorlu´daki Avantaj ya da Edirne´nin girişindeki Marge AVM gibi tek katlı bir alışveriş merkezi ile Tekirdağ´ın çehresi değişecektir. Ayrıca hemen yanı başındaki marina da İstanbul´daki lüks yatları Tekirdağ´a çekecek ve bir cazibe merkezine dönüşecektir. Yine burada konuşlanacak küçüklü büyüklü gezi tekneleriyle Dutlimanı, Ayvasıl, Uçmakdere kıyılarına hatta yakınımızda olan Marmara, Avşa gibi adalara tekne turları düzenlenebilecek, Ayvalık´ta, Bodrum´da, Alanya´da olduğu gibi bir mavi tur turizmi yaratılabilecektir. İstanbul´a çok yakınız ve haftasonları Ayvalık´a ya da başka yerlere giden İstanbulluları burada tutabilir, turizmimizi canlandırabiliriz,” diye konuştu.

Yerle ilgili detayları paylaşan Milletvekili Mustafa Yel de Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı döneminde Karayolları ve 8. Mekanize Piyade Tugayı´nın bulunduğu alanlarla ilgili çok önemli projeler geliştirdiklerini, bu alanların Tekirdağlıların hizmetine sunulması gerektiğine inandıklarını ifade etti. Şentop, hükümet olarak bu konuda gerekli adımları atacaklarını müjdeledi.

“YERELDE ÖZELEŞTİRİ YAPMAMIZ LAZIM”

Yerel seçimlerde bütün belediyeleri Cumhuriyet Halk Partisi´nin kazandığını hatırlatan Işıksal, Şentop´a bunun nedenini sordu. Şentop, bu konuda bir özeleştiri yapılması gerektiğini ifade ederek, “O dönemde adaylarımızı belirlerken birçok anket yaptırmıştık. Bütün ilçelerde bu anket sonuçlarını dikkate alarak adaylarımızı belirledik. Mutlaka isabetsiz kararlarımız olmuştur. Bu konuları önümüzdeki yerel seçimlerde dikkate alarak adaylarımızı belirleyeceğiz,” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dileklerin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —